ian. 29, 2019
1828 Views
0 0

Cum ne ajuta vizionarea de documentare?

Postat de

Urmarirea unor documentare bine structurare ne poate schimba perceptia asupra lumii in diverse moduri. Gasim, de cele mai multe ori, documentare care ne transmit cu adevarat dorinta de a face o schimbare. Iata cateva motive importante pentru care ar trebui sa urmariti mai multe documentare:

Te fac mai informat

Daca urmariti suficiente documentare, veti obtine mai multe cunostinte despre lucruri despre care nu ati fi invatat in mod normal. De exemplu, vizionati un documentar despre oamenii dintr-o alta tara sau despre cineva din SUA care incearca sa faca un sport extrem. Gasiti ceva care va intereseaza, dar intotdeauna iesiti din zona de confort si aflati ceva nou. Veti fi surprins de cat de interesante sunt in general documentarele. Ele au fost facute pentru a aduce ceva nou in viata celor care le vizioneaza.

Este ceva nou de facut

Da, este inca popular sa ne uitam ore in sir pe faimosul Netflix, la acelasi serial pe care probabil l-am mai urmarit si cu alte ocazii. Putei in schimb sa alegeti sectiunea de documentare interesante pentru a afla ceva nou si util. Evident ca puteti apela la platforme gratuite online, care au continut video interesant si care va pot ajuta la intrebarile pe care     le aveti in legatura cu dezvoltarea personala.

Subiecte noi de conversatii

Aceste lucruri va pot ajuta in diverse conversatii. Cand va imbogatiti cultura generala puteti aborda si dezbate nenumarate subiecte interesante cu cei din jur. Mai ales cand suntem la un eveniment si vrem sa incepem o conversatie cu persoane necunoscute. Putem descoperi alti oameni care sunt la fel de pasionati ca si noi despre aceste subiecte.

Va poate schimba modul de gandire

In timp ce urmarim anumite documentare, ne putem schimba treptat modul de gandire in ceea ce priveste unele lucruri. Desi ne uitam la unele documetare ce nu au treaba neaparat cu stilul nostru de viata, trebuie sa luam in considerare si alte perspective. Ne fortam sa ne testam capacitatea de analiza si sa intelegem mai bine ce este in jurul nostru.

Obtineti informatii exacte de la sursa

De ce cele mai multe ori clasicele filme pe care le vizionam au o naratiune fictiva, chiar si cele bazate pe povesti adevarate.

Dar cu filme documentare, obtineti povestile nevazute adesea spuse de actorii cheie implicati. Persoanele care sunt prezentate sunt cele care au trait experienta si care impartasesc experientele lor de viata intr-un mod cat mai real si vulnerabil ce depasesc un film plin de efecte speciale.  

Incercati sa va ganditi critic la tot ceea ce invatati, sa va expuneti la puncte de vedere diferite si sa nu luati totul de-a gata. Nu va fie frica sa faceti propriile cercetari daca aveti intrebari in legatura cu documentarele.

Incercati sa va provocati sa urmariti cat mai multe documentare in doua saptamani. Dupa aceasta perioada cu siguranta veti forma un obicei din aceasta provocare . Cautati continut video cu teme precum spirtualitatea, creationism, educatia, sanatatea si social. In primul rand, gasiti o multime de documentare care va intereseaza, apoi programati-le pentru urmatoarele 14 zile.

Urmariti-le in timpul liber, luati in considerare inlocuirea acestora cu rutina obisnuita a televiziunilor sau a jocurilor video. Vor fi o schimbare placuta a ritmului. Un video despre spiritualitate este mult mai util decat clasica emisiune de la televiziune de la care nu aveti informatii prea utile.

Etichete:
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *