sept. 17, 2018
1753 Views
0 0

5 detalii care te vor ajuta sa alegi apartamentul ideal

Postat de

Achizitia unui apartament reprezinta una dintre cele mai importante investitii din viata unui om. De aceea exista foarte multa presiune, mai ales deoarece nimeni nu doresti sa dea gres si sa regrete mai tarziu alegerea facuta.

Am realizat pentru tine o lista cu 5 detalii la care sa fii atent atunci cand iti cumperi un apartament nou si vrei sa faci o alegere cat mai buna. Tinand cont de aceste aspecte, sansele de a alege un apartament de pe estimobiliar.ro de care sa te bucuri cat mai mult timp, cresc considerabil.

1.     Vezi care sunt peretii comuni

Peretii comuni sunt deseori ignorati de persoanele care cauta sa-si cumpere un apartament nou. Acest lucru este insa gresit, ba chiar ar trebui sa vezi care sunt peretii comuni si ce tip de camera se afla in spatele peretelui.

Informeaza-te deci in legatura cu acest aspect ca sa stii la ce sa te astepti. Daca peretii nu sunt foarte grosi si despart doua dormitoare de exemplu, ar putea fi o problema deoarece vei auzi toate zgomotele vecinilor.

2.     Afla ce vecini ai

Trebuie sa iti cunosti vecinii atat ziua cat si noaptea. Daca ai niste vecini care organizeaza petreceri in fiecare noapte, aceasta va fi cauza principala pentru care nu vei putea dormi si probabil ca vei regreta faptul ca te-ai mutat in acest apartament.

Cunoaste-ti potentialii vecini si incearca sa afli ce fel de oameni sunt. Ba chiar poti cere vanzatorului sa iti permita sa locuiesti 1-2 zile in apartament inainte de a-l achizitiona. Doar asa vei putea vedea cel mai bine ce fel de vecini vei avea.

Un alt detaliu pe care trebuie sa il afli despre vecinii tai este daca au animale de companie. Acestea pot face destul de multa galagie.

3.     Realizeaza cat mai multe verificari

Daca apartamentul pe care vrei sa il cumperi este mobilat si utilat, atunci ar trebui sa verifici fiecare obiect de mobilier precum si restul utilitatilor. Deschide-le sa vezi daca usile sunt toate ok, vezi daca aerul conditionat functioneaza si daca electrocasnicele se prezinta bine.

4.     Exista suficiente prize?

Prelungitoarele intinse prin toata casa au un aspect neplacut pe care cu siguranta nu doresti sa il vezi in noul tau apartament. Asigura-te deci ca ai prize in punctele cheie din casa. In bucatarie ar trebui sa fie cate o priza pentru fiecare dintre electrocasnice, in dormitor langa pat precum si in locul unde vei pune TV-ul samd.

De asemenea, mai poti verifica si daca toate acestea functioneaza. Pare banal, dar sigur nu vrei sa platesti un electrician care sa refaca intreaga instalatie.

5.     Cat de mult iti place cartierul unde ar urma sa te muti?

Tine cont si de zona unde ar urma sa te muti. Iti doresti cu siguranta un cartier linistit cu toate facilitatile in apropiere si nu unul in care sa-ti fie frica sa iesi noaptea pana la magazin.

Tine cont de toate aceste 5 detalii si vei face cu siguranta cea mai buna alegere, fara prea multe emotii. Vei avea apartamentul la care ai visat toata viata ta.

Categorii:
Afaceri · Comunicate · Imobiliare
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *