mart. 25, 2020
1286 Views
0 1

5 sfaturi pentru a economisi bani pentru nunta ta din Bucuresti

Postat de

Oricine isi doreste sa economiseasca bani pentru nunta, chiar daca acest eveniment in sine este unul destul de costisitor. Cel mai bun sfat, pe langa altele evident, ar fi sa alegeti un fotograf profesionist de nunta Bucuresti, pentru ca daca alegeti un amator, s-ar putea ca pozele finale sa nu fie pe placul vostru, iar investitia sa fie una pierduta. O recomandare buna o reprezinta alegerea brandului ‘’FotoStoian’’. Este o echipa de profesionisti, entuziasti si ”mereu la inceput”, pentru ca desi anii au trecut, usor usor (de fapt mai repede decat ar fi vrut), echipa a acumulat foarte multa experienta (zeci, poate sute de evenimente), dar cu toate astea isi regaseste, la fiecare sezon si la fiecare eveniment, entuziasmul necesar pentru a incerca sa se autodepaseasca. Le place ceea ce fac, iubesc meseria de fotograf si spera sa transmita asta de fiecare data tuturor clientilor care apeleaza la serviciile FotoStoian.

5 sfaturi oferite de FotoStoian, pentru a economisi bani pentru nunta voastra din Bucuresti

  • Alegerea fotografului de nunta si rezervarea serviciilor sale se face chiar si cu un an inainte de eveniment. Daca amanati acest pas, sansele ca fotograful sa fie deja rezervat pentru data nuntii voastre cresc. Este o responsabilitate destul de mare, pe care trebuie sa o tratati cu seriozitate maxima.
  • Alegeti stilul, gandindu-va ce tip de fotografii va plac. Ce fel de fotografii ati vrea sa aveti de la nunta voastra? Ce momente ale evenimentului doriti neaparat sa pastrati in albumul cu amintiri? Va doriti un shooting foto personalizat? Comunicati toate aceste lucruri fotografului ales, iar acesta va sti cum sa integreze viziunea voastra cu cea proprie, astfel incat rezultatul final sa fie unul care sa intreaca toate asteptarile.
  • Este foarte important sa stabiliti o intalnire, la care este de preferat sa participe ambii miri, astfel incat sa nu existe diferente de opinii. De asemenea, vedeti cat de bine comunicati cu el. Este foarte important sa fie o persoana prietenoasa cu care sa va intelegeti, in prezenta caruia sa va simtiti confortabili si relaxati.
  • Discutati de la inceput ce contine pachetul oferit si stabiliti cat mai multe detalii de la bun inceput. La ce calitate maxima veti primi fotografiile? Albumul de nunta este inclus in pachet? Cum arata, cate file are? Ce alte servicii mai sunt incluse in pachet? Care este timpul de procesare si predare a fotografiilor? Cat costa pachetul oferit si ce alte costuri mai exista? Cat si cand trebuie achitat avansul, cand si cum se va face plata restului de bani? Care este taxa de deplasare in afara localitatii (acolo unde este cazul)?
  • Solicitati intotdeauna un contract pentru serviciile oferite. Studiati cu atentie acel contract primit, inainte de a-l semna. Asigurati-va ca sunt mentionate clauzele colaborarii si ca sunt acoperite cazurile exceptionale (stabiliti care sunt obligatiile lui fata de voi si invers in cazuri de forta majora).

FotoStoian va sta la dispozitie cu cele mai profesionale servicii

Fie ca sunteti sau nu din Bucuresti, trebuie sa aveti la cunostinta faptul ca FotoStoian va pune la dispozitie site-ul oficial, pe care gasiti toate informatiile de care aveti nevoie, in legatura cu serviciile oferite. Nu alegeti niciodata serviciile cuiva, pana nu consultati si un portofoliu. Nu este nevoie sa il solicitati fizic, pentru ca portofoliul unui fotograf din Bucuresti poate fi disponibil si online. FotoStoian va promite ca daruirea si implicarea echipei o sa fie maxima. De asemenea, va promite ca indiferent de situatie si de imprejurari, o sa incerce sa scoata ce este mai bun din evenimentul vostru, ca o sa incerce sa va surprinda zambetele, dar si lacrimile de fericire si ca va veti distra impreuna!

Categorii:
Afaceri · LifeStyle
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *