sept. 24, 2019
11020 Views
0 0

6 sfaturi SEO benefice pentru orice afacere

Postat de

Probabil ca stii deja sau ai citit toate articolele legate de sfaturi SEO, insa nu strica niciodata sa iti reamintim ca realizarea unei afaceri digitale inseamna sa stii ce strategii SEO sa implementezi mai intai. Indiferent de ce cauta, oamenii se indreapta clar catre motoarele de cautare. Cea mai buna metoda de a-ti creste traficul, indiferent de sectorul de  business in care te inscrii, este prin crearea unui site, care sa tina cont atat de motoarele de cautare, cat si de vizitatorii pe care ii vei avea.

Piata de astazi este foarte orientate catre motoarele de cautare, motiv pentru care nu poti cunoaste niciodata prea multe sfaturi SEO. Asta pentru ca Search Engine Optimization reprezinta cea mai eficienta metoda de a atrage trafic catre site-ul tau, fara a plati pentru reclame. Acest lucru poate constitui un avantaj imens pentru companiile mici, cu bugete limitate, in special cand se lupta cu o competitie mult mai bine stabilizata.

Optimizarea site-ului complet poate fi destul de solicitant pentru patronii de mici afaceri, care au o multime de alte responsabilitati.

5 sfaturi SEO cu care sa incepi

  1. Monitorizeaza toate schimbarile.

Indiferent de ce sfaturi SEO alegi sa implementezi mai intai, singurul si cel mai important lucru este sa monitorizezi schimbarile care apar in urma acestuia. Stabileste-ti o metoda de calculare prin care iti poti monitoriza traficul (de exemplu, abonari la newsletter, achizitii de produs sau serviciu, rankingul cuvintelor cheie sau procentul vizitatorilor care se intorc pe site). Te poti folosi de asemenea de cateva unelte SEO pentru a putea ranka mai bine in Google. Nu uita: implementeaza lucrurile pe rand.

  1. Creeaza o structura a site-ului clara

Nu conteaza cate sfaturi SEO implementezi in site-ul tau, daca acesta un are o structura care este usor de citit, atat pentru motoarele de cautare, cat si pentru vizitatori. Pentru afacerile mici, cu site-uri noi, acest lucru inseamna crearea unei ierarhii care include: pagini, categorii, subcategorii, linkuri interne, si titluri.

  1. Prioritizeaza crearea de continut

Crearea de marketing content de calitate este unul dintre trendurile SEO de top in 2019, indiferent de marimea companiei tale. Acum, mai mult ca niciodata, algoritmul Google ia in considerare calitatea continutului inainte de toate. Continutul generos in numarul de cuvinte va ranka mai bine decat cel mai scurt. Copywritingul realizat de tine ar trebui sa placa cititorilor, nu robotilor. Algortimii devin atat de sofisticati, incat te penalizeaza daca umpli continutul de cuvinte cheie. Continutul tau ar trebui de asemenea sa fie bogat si in link-uri, imagini si videoclipuri, atat interne, cat si externe.

  1. Scapa de orice iti incetineste site-ul.

Unul dintre cele mai bune sfaturi SEO priveste imbunatatirea vitezei de navigare pe site si incarcarea acestuia. Poti face asta prin compresarea imaginilor, eliminarea elementelor care nu sunt necesare din CSS si… renuntarea la JavaScript.

 

Categorii:
Internet
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *