ian. 30, 2020
929 Views
0 0

Află cum poate beneficia copilul tău de învățarea limbii engleze predată de către profesori nativi

Postat de

Profesori nativi, înalt calificați, folosesc metode remarcabile de predarea  englezei pentru copii,  după model internațional deoarece în acest mod copii sunt expuși la învățarea  limbii engleze autentice.

Stewart English, este școala unde înveți ceva mai mult decât limba engleză.

Înscrie-ți copilul la cursuri de limba engleză pentru că acum, să învețe poate fi și distractiv.

Intră pe pagina Stewart English pentru a-ți crea imaginea desfășurării cursurilor la care copilul tău se va juca, învățând engleza.

Fiecare suport de curs oferit în cadrul meditațiilor de limba engleză are conținut interactiv care include jocuri de vocabular ceea ce transformă cursurile anoste implementate de către alte școli, în ore distractive care  nu solicită copii la efort de învățare.

Conceptul oferit copiilor de către Stewart English este inedit și constă în însăși programa de curs care invită copii să învețe într-un mod perspicace și atractiv dezvoltându-le abilitățile.

Sunt concentrați pe formarea unor grupe mici de copii pentru a asigura fiecărui copil, în cadrul cursurilor de limbă engleză din sector 1, conversația cu profesorul dedicat, la fiecare lecție.

Astfel, alcătuind grupe mici, de maxim opt copii, profesorii își pot cunoaște cursanții adaptându-le lecțiile în funcție de nevoi cât de nivelul la care se află copilul respectiv.

Un rol benefic al acestei metode este și acela că acordându-i atenție, copilul este determinat să se implice în procesul de învățare cu mult entuziasm.

Toate metodele aplicate în cadrul cursurilor de engleză pentru copii crează acestora momente plăcute, memorabile care conduc către afinitate și de aceea tot mai mulți copii se înscriu la meditații de limba engleză.

Școala încurajează copiii în permanență făcându-i să se simtă mândri de reușitele lor iar atunci când sunt corectați, aceasta se face cu blândețe dându-le încredere în drumul  lor spre succes.

La Stewart English atitudinea profesorilor față de formarea copilului are în permanentă feedback pozitiv întrucât fiecare copil este tratat individual și determinat să învețe fără efort interacționând cu colegii de grupă.

Și copilul tău poate fi beneficiarul suporturilor moderne de curs pentru învățarea limbii engleze pentru copii iar tu ca și părinte poți află mai multe despre această metodă și nu vei regreta.

Predarea acesteia de către profesori nativi ajută la formarea copilului deoarece se va simți confortabil în conversațiile cu vorbitori nativi și va scapă de inhibiții.

Astfel, este învățat să își exprime gândurile cu lejeritate și precizie, din ce în ce mai mult.

Această formare se va reflecta și în atutudinea lui din afară cursurilor de limba engleză fiind obișnuit să se integreze și să studieze în orice mediu cultural.

Fiind determinat în mod constant și continuu să vorbească engleza nativ, fiecare copil în parte va putea susține până la finalul cursurilor școlii primare, o conversație pe teme variate și chiar dezbateri stăpânind inclusiv corect gramatica.

Toate  cursurile de engleză sunt în sectorul 1 care includ copii din ciclul gimnazial și au ca suport pregătirea copiilor pentru examenele de admitere la Cambridge Starters, Movers și Flyers.

Stewart English este soluția pentru formarea fără echivoc a copilului tău și acum poate beneficia de experiență și dedicația profesorilor noștrii nativi.

kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *