feb. 15, 2021
1526 Views
0 0

Ai nevoie de cartuse de calitate pentru imprimanta? Afla cum sa le alegi!

Postat de

Vrei sa cumperi cartuse imprimanta de calitate premium, care sa se potriveasca dispozitivului pe care il ai deja, insa nu stii la ce sa fii atent atunci cand te uiti la modelele pe care le ai la dispozitie?

Nicio problema, pentru ca din urmatoarele randuri poti afla tot ce trebuie sa stii pe marginea acestui subiect, astfel incat sa poti imprima in continuare documentele care iti sunt necesare!

Tipuri de cartuse imprimanta

Chiar daca pe piata exista mai multe tipuri de cartuse pentru imprimanta, trebuie sa ai in vedere faptul ca din moment ce ai deja dispozitivul principal, trebuie doar sa citesti descrierea acestuia, pentru a-ti da seama care este cartusul potrivit. De exemplu, pentru imprimantele care functioneaza pe baza de jet de cerneala, trebuie sa te orientezi catre cartusele cu cerneala, insa daca ai o imprimanta cu laser, ai nevoie de tonere.

Marca

In ceea ce priveste brand-ul, ai libertatea sa investesti intr-un cartus de la acelasi brand ca imprimanta sau poti cumpara unul universal care, asa cum ii indica si denumirea se potriveste la toate tipurile de dispozitive. Este adevarat ca cel mai bine ar fi sa ai grija la brand, insa daca vrei sa incerci un cartus nou, poti cumpara unul diferit ca marca.

Tine cont de randament

Printre elementele carora este bine sa le acorzi o atentie deosebita in privinta cartuselor pentru imprimanta se numara si randamentul acestora. Este vorba despre capacitatea unui cartus de a imprima un numar mai mare sau mai mic de pagini. Volumele de umplere sunt diferite, insa gandeste-te si la cat de des ai nevoie sa imprimi anumite documente. Daca stii ca iti sunt necesare in mod frecvent anumite documente, alege un cartus cat mai generos ca randament, insa daca vrei pur si simplu ca daca la un moment dat ai nevoie sa imprimi o pagina sau 2, limiteaza-te la un cartus mai mic din punct de vedere al randamentului!

Ai nevoie de cartuse monocrome sau color?

Din punct de vedere cromatic, tipurile de cartuse din care poti alege pot fi:

  • monocrome – sunt potrivite pentru actele pe care le folosesti doar in interes personal. De exemplu, daca vrei sa imprimi o reteta sau o lista cu ,,to do things”, nu ai nevoie neaparat de o foaie color;
  • colore – iti sunt de ajutor cu precadere atunci cand trebuie sa depui anumite documente la institutii oficiale. Pentru a te asigura ca totul este in ordine, scoate la imprimanta actele color!

Cum iti dai seama ca trebuie sa schimbi cartusul de la imprimanta?

Dincolo de aspectele de care trebuie sa tii cont pentru a alege cele mai bune cartuse, trebuie sa stii si care sunt semnele ce iti indica momentul oportun pentru a investi intr-un nou dispozitiv de acest tip:

  • scrisul imprimat nu mai este suficient de lizibil
  • imprimanta performanta iti poate indica nivelul scazut al cernelii din cartusul pe care il ai
  • in urma utilizarii indelungate si intense, cel mai probabil va trebui sa investesti intr-un nou cartus.

De la TonerPro.ro iti poti comanda cartusul potrivit, pe care sa il folosesti cu incredere! Online poti vedea specificatiile pentru cartuse imprimanta Hp: www.tonerpro.ro/brands/cartuse-imprimanta-hp, Cannon, Philips sau Sagem, fiecarui model in parte, iar apoi iti poti plasa comanda in numai cateva momente. Astfel nu mai trebuie sa-ti faci griji ca va trebui sa cauti in toiul noptii un centru specializat in imprimari, daca vei avea nevoie de un document!

Date de contact:

E-mail: office@tonerpro.ro

Telefon: +4 021 348 15 19

 

 

Categorii:
Tehnologie
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *