mart. 2, 2021
972 Views
0 0

Alege cu incredere cutiile iPack

Postat de

Toti producatorii care realizeaza bunuri de consum si nu numai, de cea mai buna calitate isi doresc si ca alte aspecte, precum solutiile de ambalare sa fie la fel de buna calitativ. Astfel, pentru cei care se ocupa cu producerea vinului, o bautura des intalnita in magazinele de specialitate dar si in magazinele simple din cartier, au nevoie de ambalaje care sa fie pe masura bauturii pe care o creaza.

In cazul micilor producatori, care se ocupa atat cu productia cat si cu vanzarea am putea spune oarecum ca nu mai este nevoie si de transport, cel putin nu in termenii pe care ii cunoastem cu totii, pe distante lungi si in diverse conditii, multi dintre acestia avand afaceri locale in mare parte. Cu toate acestea, este nevoie totusi de solutii de depozitare, iar cutiile de carton se pot dovedi a fi foarte eficiente.

Pe de alta parte, daca vorbim despre producatori mari, cunoscuti la nivel national si chiar mai mult de atat, transportul reprezinta o parte importanta a afacerii lor. De aceea, trebuie alese cele mai bune solutii si astfel cele mai bune cutii transport sticle, care dupa parerea mea sunt cele de la iPack. Ieftine, rezistente, practice, cu un aspect premium.

Cei de aici iau in considerare fiecare factor care ar putea pune in pericol o sticla de bautura, in timpul depozitarii, transportului sau manevrarii si realizeaza cutiile astfel incat toate aceste riscuri sa fie minimizate pe cat posibil. Iar eficienta acestora este dovedita de feedback-ul pozitiv al clientilor care le-au ales produsele.

Clientii au posibilitatea de a alege din 20 de modele de cutii transport diferite dar totodata si optiunea de a opta pentru modele de cutii realizate la comanda, asta daca vor sau au nevoie  de ceva mai diferit. Datorita faptului ca sunt realizate din carton de calitate superioara, in 5 straturi, cutiile iPack sunt foarte rezistente.

La achizitie, acestea sunt trimise sub forma pliate, asta pentru a nu ocupa mult spatiu, atat in timpul transportului lor cat si in timpul depozitarii, urmand sa fie folosite ulterior. Intr-un video demonstrativ din magazinul lor online putem observa cum este asamblata o astfel de cutie, cu tot cu inserturi, sisteme care ofera o protectie foarte buna unei sticle ce urmeaza sa fie ambalata in cutie.

Fie ca alegem cutii pentru o sticla sau pentru mai multe, putem opta si pentru inserturi. In oricare dintre cazuri acestea ajuta la a tine o sticla in lor iar in cutiile pentru mai multe, sa nu se loveasca de altele si in cel mai rau caz, una dintre ele sa se sparga.

Datorita rezistentei lor sporite, cutiile iPack pot fi de asemenea si reutilizate, in acelasi scop, de a depozita sau transporta sticle de bautura precum si in alte scopuri, dupa preferite si posibilitatile oferite de cutia in cauza. Un lucru este cert, datorita peretilor grosi, putem ambala in aceastea si obiecte mai grele, fara a ne face griji ca vor ceda. Asadar, alegeri si voi cu cea mai mare incredere cutiile iPack.

Categorii:
Comunicate
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *