dec. 23, 2018
1487 Views
0 0

Alegerea profesionistilor este Climatico

Postat de

Aerul conditionat este probabil cel mai des instalat dispozitiv in casele romanilor, mai ales de cand am avut parte numai de schimbari climatice. Este mult mai comun sa vedem aparate de aer conditionat instalate la blocuri decat la case. Acestea pe timp de vara se incalzesc mult mai repede si devin precum cuptoarele cu microunde.

Din fericire exista magazinul online Climatico care ofera o gama foarte vasta de aparate de aer conditionat Daikin, la preturi foarte bune pentru buzunarul clientilor.

De ce Daikin?

Deoarece sunt un brand de foarte mare calitate, iar produsele lor sunt recunoscute la nivel mondial pentru calitatea si performantele fara concurenta!

Daikin este o marca japoneza. care la inceput s-a ocupat de electrocasnice mici, dar in timp si-a indreptat atentia spre tot felul de electrocasnice pentru a face viata mai comoda.

Modelul pe care l-am ales de pe Climatico, se numeste Daikin Perfera Bluevision FTXM71M-RXM71M Inverter 24000 BTU.

Acest model de aer conditionat Daikin este unul foarte performant, deoarece are incorporat cea mai noua tehnologie din gama celor de la Daikin.

Aerul conditionat este dotat cu un filtru care este anti-alergeni, anti-bacterian, anti-praf si deodorizant.

Nivelul de zgomot pe care il produce atunci cand intra in functia de racire este de 62dB. De asemenea, magaziul Climatico ofera pentru acest produs o garantie de 36 de luni. In cazul in care aparatul prezinta nereguli, va fi imediat schimbat.

Pe langa aceste aspecte, am decis sa beneficiez si de montarea aerului conditionat facuta de echipa de expertii de la Climatico. In mai putin de o saptamana, am avut echipa de tehnicieni la mine acasa si mi-au montat aparatul de aer conditionat foarte rapid. Costurile pentru o asemenea interventie nu sunt deloc mari si merita fiecare banut, deoarece tehnicienii Climatico va vor explica fiecare detaliu al produsului.

Aerul conditionat este o investitie sigura si de durata! Recomand Climatico!

Categorii:
Uncategorized
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *