iun. 5, 2019
1415 Views
0 0

Allview X4 Soul, telefonul cu proiector și primul asistent vocal în limba română

Postat de

După succesul avut cu gama X4 Soul, Allview a scos X4 Soul Vision, un telefon cu proiector portabil încorporat. Telefonul Allview X4 Soul Vision este un telefon ușor, subțire și portabil, cu o carcasă metalică și cu specificații apropiate de celelalte modele superioare ale gamei X4 Soul. Surpriza vine din integrarea unui proiector de mare definiție, ce poate fi utilizat în scopuri educaționale, de business sau de relaxare. Proiecția este construită din aproape 30 de milioane de pixeli pe secundă. Rata de contrast a proiectorului integrat în Allview X4 Soul Vision este de 5000:1, mult peste proiectoarele care folosesc tehnologia DLP, care au o rată de contrast de 400:1.

 

Allview X4 Soul Vision aplică o corecție inteligentă automată a imaginii, astfel încât să ai parte de o proiecție perfectă, dreptunghiulară, tot timpul, pentru că nu întotdeauna ai posibilitatea de a proiecta perpendicular pe o suprafață. În funcție de distanța dintre smartphone-ul tău Allview X4 Soul Vision și zona de proiecție, dimensiunea imaginilor proiectate poate să difere, de la 20″ la 200″. Distanța maximă la care poate proiecta este de 5,1 metri.

În plus, Allview X4 Soul Vision vine cu un suport mic, util și portabil, pentru proiector, inclus în pachet.

Proiectorul de pe telefonul Allview X4 Soul Vision vine cu propria sa aplicație, Laser Projector, din care poți accesa rapid și ușor toate funcțiile acestuia. Cu ajutorul interfeței dedicate poți porni rapid proiectorul și reda documentele sau filmele dorite. Asistentul proiectorului te va ajuta să descoperi toate funcțiile acestuia.

 

În plus, pe lângă proiector, Allview X4 Soul Vision vine cu Avi, primul asistent vocal în limba română, ”moștenit” de pe Allview X4 Soul Infinity.

 

Allview X4 Soul Vision are o baterie de 4000 mAh suficienta pentru redarea a 3,5 ore de redare continuă, neîntreruptă.

Specificațiile complete ale telefonului Allview X4 Soul Vision:

Display 5,5” IPS, Full HD, InCell, Full Lamination

Fingerprint: Da

Procesor: Octa core

Memorie RAM: 3GB

Memorie Flash: 32GB

Camera principala: 13MP, PDAF

Camera frontala: 8MP

Baterie: 4000 mAh

 

 

Categorii:
IT&C · Tehnologie
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *