mart. 15, 2019
1767 Views
0 0

Analko Aluminium Industry SRL – Stantare tabla

Postat de

Metoda de stantare CNC este o procedura de procesare a metalelor  si a altor materiale sub presiune, iar forma si dimensiunile sunt determinate de configuratia matritei. Presarea la rece este una dintre cele mai avansate tehnologii si rentabile pentru producerea de semifabricate. Avantajele stantarii la firma Analko Aluminium Industry SRL sunt urmatoarele:

  • usurinta muncii cu ajutorul echipamentului;
  • posibilitatea fabricarii produselor dintr-o varietate de materiale;
  • productivitatea ridicata a muncii;
  • costul scazut al produselor;
  • utilizarea unei scule care asigura in mod automat precizia necesara a piesei si rugozitatea suprafetei acesteia;
  • scaderea pierderilor materiale, rata de utilizare ridicata;
  • posibilitatea mecanizarii si automatizarii proceselor;
  • productia de masa.

 

O caracteristica specifica a procesului de formare la rece este costul ridicat al sculei de stantare. Acest factor impune cerinte deosebit de stricte privind calitatea dezvoltarii proceselor tehnologice pentru fabricarea matritelor. Se pot produce cantitati mari de lucrari de aproape orice configuratie din tabla prin stantare la rece. Analko Aluminium Industry SRL efectueaza lucrari de debitare tabla, stantare, indoire, desen, formare etc.

Avantajele taierii cu ajutorul laserului

Aceasta metoda are o gama larga de avantaje. Printre acestea se numara precizia maxima a prelucrarii piesei in orice forma, inclusiv vrac si plata, precum si piesele care nu sunt rigide si cu deformari reduse. Versatilitate, deoarece tehnologia este folosita pentru aproape orice metal. Metoda este unica prin faptul ca nu afecteaza curentul piesei de prelucrat. De asemenea, atunci cand se utilizeaza aceasta metoda, nu exista niciun efect mecanic, si astfel, cu ajutorul unui laser se pot taia alte materiale fragile si de mici grosimi. Ofera usurinta in utilizare. Taierea cu laser a metalului se efectueaza automat. Pentru a taia piesa de prelucrat conform cerintelor clientului, este necesar sa existe doar un desen al produsului finit, care este transferat in sistemul informatic al masinii CNC.

Optimizarea proceselor de productie

Operarea masinii laser poate fi setata pe modul automat, ceea ce va reduce costurile fortei de munca fara a compromite calitatea produselor finite. Volumul deseurilor la utilizarea acestei tehnologii este minimizat. Cu ajutorul taierii laser a metalului, se poate crea chiar si un design decorativ, realizand modele si gravuri de mari complexitati. Aceasta metoda este cea mai potrivita pentru acei clienti care sunt interesati de viteza mare de fabricare a produselor din metal, fara a fi nevoie de prelucrarea ulterioara a acestora.

Aplicatii tehnologice

Taierea cu laser a metalelor este utilizata la fabricarea diferitelor produse. Confectii metalice industriale, precum si confectii metalice pentru constructii sunt utilizate pentru fabricarea instrumentelor, fabricarea aeronavelor, industria auto, domeniul medical etc. Profesionistii de la firma Analko Aluminium Industry SRL pot realiza piese auto, elemente structurale pentru rafturi, echipament vending, dulapuri de transformatoare, panouri publicitare, contururi complexe ale matricelor tehnologice, piese si echipamente pentru ascensoare, elemente de interior si multe altele.

Specialistii Analko Aluminium Industry SRL produc taierea cu laser a metalelor pe echipamente de inalta precizie, puternice ale producatorilor de top.Comenzile sunt executate la timp. Toate etapele de lucru sunt in concordanta cu clientul. Echipa Analko Aluminium Industry SRL este gata sa rezolve probleme de orice complexitate.

 

Categorii:
Afaceri
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *