apr. 5, 2019
1139 Views
0 0

Aparatul de aer conditionat Sharp

Postat de

Sharp este acum un lider atunci când vine vorba de producătorii de HDTV și are o bună reputație  în piața de aer condiționat din Asia. Sharp este lider pe mai multe game de produse din diferite industrii și au o cotă de piață bună în ansamblu, și ca și LG, au o reputație bună în rândul consumatorilor și au apărut și ca marcă de încredere. Sharp oferă în prezent o gamă frumoasă de aparate de aer condiționat split precum sharp ay-xp9lsr .

Sharp a creat aceste aparate ținând cont de mai multă conservare a aerului și a apei, folosind mai puțină energie și producând produse care pot fi reciclate la nivel global. Aceste aparate de aer condiționat utilizează un agent frigorific prietenos cu mediul înconjurător R-410a care ajută la reducerea poluanților atmosferici și la limitarea utilizării materialelor cu potențial ridicat de încălzire globală (GWP). Sharp a muncit din greu în reducerea consumului de energie de către aparatele sale și, prin urmare, nu numai că ajută la economisirea banilor, ci ajută la conservarea mediului.

Când vine vorba de răcire, fiecare aparat de aer condiționat este capabil să facă o răcire eficientă și SharpSplit AC sunt capabile, de asemenea. Dar pentru a face o răcire instantanee sau puternică, aceasta are câteva caracteristici cum ar fi:

Răcire maximă (Turbo)

Când intrăm în casa sau biroul nostru, după ce exfoliem atât de multă căldură în afară, uneori ne dorim o ușurare. Și această caracteristică se transformă în aparatul de aer condiționat în Turbo Cooling Mode, ceea ce înseamnă că ventilatorul compresorului funcționează la viteza maximă timp de 30 de minute pentru a răci rapid zona. Acest mod Turbo răcește zona cu 15% mai rapid decât o răcire normală.

Categorii:
Uncategorized
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *