mai 22, 2018
1700 Views
0 0

Avantajele ceasului gps pentru copii

Postat de

Daca esti in pana de idei atunci cand trebuie sa oferi un cadou celui mic sau vrei doar sa stai relaxat stiindu-l in siguranta, ai la dispozitie un nou gadget aparut recent pe piata, un dispozitiv care nu are cum sa nu fie pe placul acestora. Acesta poarta numele de ceas gps copii.

Ceasul poate fi achizitionat atat din magazinele specializate, cat si din cele din mediul online, care ne ofera posibilitatea existentei ofertelor speciale, in acest mod putand achizitiona un astfel de dispozitiv la un pret mult mai convenabil sau chiar impreuna cu anumite cadouri, precum cartele sim cu internet sau minute.

Atunci cand se alege un ceas gps, trebuie avuta o grija speciala in ceea ce priveste design-ul, astfel incat acesta sa se simta foarte confortabil la mana copilului si sa reziste la anumite lovituri, socuri ori zgarieturi, caci este stiut faptul ca cei mici nu sunt foarte atenti cu lucrurile.

Un alt lucru deosebit de important este ca ceasul sa fie rezistent la apa, pentru a nu se strica atunci cand copilul se spala pe maini sau este surprins de ploaie in timp ce se afla afara. In schimb, se recomanda ca acesta sa fie dat jos de la mana atunci cand cel mic face baie sau dus.

Trebuie avuta o grija speciala in ceea ce priveste bateria, deoarece aceasta trebuie sa aiba o durata cat mai mare de viata. In acele momente cand nu este necesara functia de monitorizare, se recomanda trecerea ceasului in modul stand-by.

Cea mai importanta functie pe care o are ceasul gps pentru copii este monitorizarea acestuia in privinta traseului pe care a mers, a locului unde se afla intr-un anumit moment sau a functiei spion prin care se verifica ce se intampla sau se discuta in jurul copilului,

Pozitia copilului poate fi verificata in orice moment datorita satelitilor, aceasta fiind aproape perfecta atat in interiorul cladirilor, cat si in aer liber.

Exista un anumit buton, numit SOS, care se activeaza de catre copil in momentele cand se simte in pericol, in acel moment fiind trimisa o alerta in aplicatie, dar si pozitia exacta a copilului.

Ceasul gps pentru copii este alternativa cea mai potrivita a unui smartphone, acesta putand fi folosit pentru a apela pana la 10 numere ce merg salvate in agenda, dar si pentru a trimite scurte mesaje text sau vocale.

Fiecare ceas dispune de diferite dotari, in functie de modelul ales, iar printre aceste functii pot fi: pedometru, viteza de deplasare, alarma,functia “nu deranja”, istoricul traseului pe care l-a parcurs copilul.

Chiar daca anumite tari au interzis folosirea acestor ceasuri gps pentru copii, pe Wikipedia ne sunt reconfirmate toate avantajele aduse de folosirea acestor ceasuri gps.

Categorii:
Comunicate
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *