sept. 1, 2020
857 Views
0 0

Avantajele dispenserelor de dezinfectare maini-Pressgel.ro

Postat de

Știi că trebuie să-ți păstrezi mâinile curate. Oricât de mult îți servesc mâinile, acestea pun și germeni în contact cu gura, ochii, nasul și multe alte părți ale corpului.

Sperăm că vă spălați deja mâinile cu săpun și apă caldă de mai multe ori pe zi, deoarece acesta este cel mai bun mod de a le curăța, dar o altă alternativă demnă este dezinfectantul pentru mâini. Dacă nu ați făcut din acest luptător germeni un element esențial în lista dvs. de cumpărături, vă recomandăm să faceți acest lucru după ce ați aflat despre beneficiile dezinfectantului pentru mâini.

BENEFICIUL 1: CURĂȚENIA

Nu ar trebui să fie o surpriză. Unul dintre cele mai importante beneficii ale dezinfectantului pentru mâini este tocmai acela: dezinfectează. Aceste produse au fost concepute pentru a ucide germenii și își fac treaba.

Atunci când sunt utilizate corespunzător, igienizantele pentru mâini pot elimina 99,9% din germenii de pe mâini. CDC vă recomandă să vă spălați mâinile de fiecare dată când sunteți în preajma mâncării (prepararea sau consumarea acestora), a animalelor, a gunoiului și multe altele.

Când vă aflați în aceste situații, dezinfectantul pentru mâini este completarea perfectă pentru (sau înlocuitorul ocazional pentru) spălarea mâinilor cu apă și săpun.

BENEFICIUL 2: SE POATE MONTA ORIUNDE

La birou, in scoli, in institutii publice, spitale sau parcuri – dispenserele de dezinfectare Pressgel.ro se pot monta oriune este nevoie de ele.

De aceea, dispunerea unui dezinfectant pentru mâini disponibil este ideal pentru grupurile de oameni.

Profesorii, studenții și lucrătorii de birou pot ucide germenii periodic pe tot parcursul zilei, fără a fi nevoie să părăsească sala de clasă sau biroul lor, iar cei care practică sala de sport pot folosi un jet de dezinfectant pentru mâini înainte de a sări pe următoarea mașină de antrenament.

www.pressgel.ro

Categorii:
Comunicate
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *