feb. 25, 2020
1079 Views
0 0

Baloanele – nelipsite de la botezuri

Postat de

Bucuria de a avea un copil este una nemarginita. Si aceasta bucurie fiecare parinte doreste sa o impartaseasca cu cei apropiati si ce modalitate este mai potrivita daca nu o petrecere? Desi ai putea crede ca organizarea unei petreceri de botez nu este atat de complicata sau solicitanta ca cea in cazul unei nunti, in realitate lucrurile stau aproximaiv la fel. Si in cadrul unu botez exista numeroase aspecte de care trebuie sa ai grija. De la lista de invitati, locatie, muzica, meniuri si pana la decorul salei si aranjamentele florale, fiecare lucru in parte necesita atentie.

Fiecare cuplu are preferintele sale in materie de decoratiuni ale salii si este de datoria lor sa stabileasca din timp cu o firma de aranjamente de nunti si botezuri, cum doresc sa arate sala in ziua evenimentului. Si in acest domeniu, periodic, preferintele se schimba, mereu apar lucruri noi si variante dintre cele mai complexe, ca in orice alt domeniu, de altfel.

In general, cand este vorba despre botezuri, aranjamentele florale nu au atat de mare importanta cat o au acele accesorii care fac diferenta. De exemplu, cand este botez de fetita sala va fi aranjata in culori calde, in general roz, iar in cazul baieteilor se opteaza pentru albastru. Parintii merg foarte mult pe varianta animalutelor de plus, in cazul fetitelor pentru Minnie, Daisy sau Tweety, iar in cazul baieteilor pentru plusuri ce ii intruchipeaza pe Mickey Mouse, Donald, Dino, Goofy, Pluto, etc.

Recent, la mare cautare, au devenit baloanele. Desi, in general, de-a lungul timpului s-au folosit baloane la toate evenimentele posibile precum nunti, botezuri, aniversari, etc., si acestea au avansat destul de mult. Se opteaza foarte mult pentru baloanele cu heliu, insa nu doar baloane cu heliu simple, colorate. Sunt putine dati in care nu se folosesc baloane inscriptionate, acestea fiind cele mai cautate. La botezuri acestea sunt nelipsite. Fie ca sunt inscriptionate cu diferite mesaje hazlii conform evenimentului respectiv, fie ca intruchipeaza diverse animale precum cele mai sus mentionate, acestea au devenit indispensabile unui astfel de eveniment. De asemenea, multi dintre parinti doresc baloane personalizate cu chipul copilului lor sau cu numele acestuia, iar acest lucru este unul realizabil. Ai nevoie doar de putina imaginatie sau daca ai déjà bine stabilit ceea ce iti doresti, trebuie doar sa apelezi la o firma specializata in tot ceea ce tine de baloane iar dorintele iti vor fi indeplinite.

Si toate cele enumerate mai sus reprezinta doar o mica parte din ceea ce se poate realiza pentru un botez cu ajutorul baloanelor. Se poate crea varsta copilului, numele acestuia si chiar un intreg perete care sa serveasca pe post de fundal in efectuarea de poze alaturi de invitati. Posibilitatile sunt numeroase.

 

 

Categorii:
LifeStyle
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *