oct. 23, 2019
1140 Views
0 0

Black Friday 2019 – Samsung Galaxy S9 sau Galaxy 10e?

Postat de

Samsung Galaxy S10e este un înlocuitor „spiritual” pentru Galaxy S9, după ce flagship-ul Samsung, Galaxy S10, a devenit mai mare și mai scump. Galaxy S9 este în continuare la vânzare la mega reducere, iar asta îl face o opțiune interesantă pentru cei care vor să facă economie de bani.

 

Samsung este cunoscut pentru faptul că nu face salturi spectaculoase de la un model la altul, ceea ce înseamnă că Galaxy S10e nu a suferit îmbunătățiri fabuloase față de Samsung Galaxy S9 în mai multe aspecte. Dar, la fel de adevărat, este că în alte aspecte, Galaxy S10e e un telefon mai potrivit pentru 2019 decât Galaxy S9.

 

Cel mai simplu poți cuantifica upgrade-urile atunci când faci trecerea la procesorul Snapdragon 855, la 6 GB de RAM, la 128 GB de spațiu de stocare. Nu sunt update-uri revoluționare, dar pe măsură ce Samsung Galaxy S9 va „îmbătrâni”, le vei simți beneficiile sau, după caz, lipsa lor. Cu Galaxy S10e, îmbunătățirile venite odată cu procesorul, cu bateria ceva mai mare și ecranul cu rezoluție mai mică, îți vor oferi o viață ceva mai lungă a bateriei.

 

Un alt lucru pe care trebuie să-l iei în calcul atunci când faci alegerea între cele două modele este planul de viitor al update-urilor, unde Galaxy S10e are, evident, un an avantaj față de Galaxy S9. Samsung Galaxy S9 va primi următorul sistem de operare Android, dar, de la acest punct încolo, șansele scad. Viitorul update de software din 2020 este mai sigur pentru S10e decât pentru Galaxy S9. Si sa nu uitam ca in curand vine Black Friday 2019 – eMAG va asteapta cu preturi foarte bune la Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S10E!

Diferențe mai mari între cele două modele găsești atunci când vine vorba de camerele foto. Principala cameră este efectiv neschimbată de la Galaxy S9, dar camerele secundare ale S10e sunt cu adevărat interesante. Primești o cameră ultra-wide, iar camera frontală are un senzor nou, o rezoluție mai mare, care duce selfie-urile la un nou nivel, deși nici camera de pe Galaxy S9 nu e chiar rea.


Ati vazut noua reclama eMAG despre libertate in fiecare zi?


O altă diferență dintre cele două modele ține mai degrabă de preferințele tale personale. Galaxy S10e are un ecran plat, spre deosebire de ecranul curbat Infinity de pe Galaxy S9. Ecranul plat reduce șansele de atingeri accidentale, dar pe telefoanele de dimensiuni mai mici, cum sunt cele două, aceasta oricum nu era o problemă prea mare. Dar dacă nu ești fan al ecranelor curbate ale ultimelor generații de telefoane Samsung, Galaxy S10e va fi o gură de aer proaspăt pentru tine.

 

Chiar dacă are un an vechime, Galaxy S9 e în continuare un telefon extrem de modern, foarte capabil, mai ales când e comparat cu modelul de bază al generației noi, adică cu Galaxy S10e.

 

All in all, experiența de utilizare este aproximativ la fel și la Galaxy 9, și la Galaxy S10e, dar primul costă mai puțin.

Iar de Black Friday la eMAG veti avea parte de preturi si mai bune!

 

Fiecare piesă a hardware-ului lui Samsung Galaxy S9 se simte în continuare foarte modernă. Calitatea materialelor, forma, design-ul și toate celelalte aspecte sunt comparabile cu Galaxy S10e. E adevărat, sunt diferențe de aspect, dar nu le vei resimți ca atare la modelul mai vechi. Ecranul, de asemenea, e comparabil, dar la S9 are o rezoluție mai înaltă și este în continuare extrem de bun după toate standardele de azi. slotul microSD, jack-ul pentru căști, boxele și mufa de încărcare sunt practic identice.

 

Din punct de vedere al dimensiunii, cele două telefoane sunt practic identice. Sunt diferențe subtile în dimensiune, iar ecranul curbat schimbă puțin ceea ce simți la atingere, dar dacă ești în căutarea unui telefon „compact”, ambele, atât Samsung Galaxy S9, cât și Galaxy S10e, îți vor îndeplini așteptările.

 

Realistic vorbind, în utilizarea de zi cu zi, nu o să observi diferențe notabile între cele două telefoane. Mai ales odată cu update-ul sistemului de operare pe Galaxy S9 la Android 9 Pie, totul va fi practic la fel pe cele două telefoane. Deci, în ceea ce privește performanța, dimensiunile, software-ul și funcțiile de bază, între cele două modele nu există aproape nicio diferență. Ceea ce ar trebui să-ți ușureze misiunea de alegere, dacă banii sunt importanți pentru tine.

 

Categorii:
IT&C · Tehnologie
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *