apr. 17, 2018
3436 Views
0 0

Branturile ortopedice si beneficiile oferite de acestea

Postat de

Majoritatea persoanelor active si cele care petrec foarte mult timp in picioare, tind sa aiba o data cu trecerea timpului tot felul de afectiuni care pornesc de la durerea de picioare. De aceea, pornind de la anumite teorii legate de zonele acupuncturale si reflexogene ale picioarelor omului, diversi medici si specialisti au realizat renumitele branturi ortopedice , menite sa remedieze aceste afectiuni si sa imbunatateasca in mod considerabil viata celor ce aleg sa le poarte.

Principalul scop al acestor branturi silicon este reducerea impactului articulatiilor de la genunchi, glezna si sold, dar si de la coloana vertebrala. Branturile ortopedice sunt menite sa mentina temperatura si umiditatea din interiorul perechilor de incaltaminte, reusind o eliminare a infectiilor ce pot aparea, de asemenea sunt antiderapante si foarte rezistente la uzura.

Uneori, in cazuri mai complicate, pentru tratamentul platfusului de exemplu, pentru a restaura forma talpii, specialistii recomanda aceste branturi Scholl pentru corectare, care daca sunt alese in mod corect, reduc in mod sesizabil durerea si tonifica musculatura.
Branturile ortopedice sunt moi si elastice, fiind recomandate in principal diabeticilor, datorita faptului ca protejeaza si ofera confort picioarelor in timpul mersului, dar si la eliminarea durerilor de spate, umeri si solduri.

Branturile ortopedice din silicon si gel ajuta la reducerea presiunii la care sunt supuse picioarele in timpul mersului, iar insertiile cu gel din interiorul branturilor ofera suport pentru arcada piciorului si pentru calcai, dar si o amortizare a socurilor. Design-ul special al acestor branturi asigura tot confortul necesar de-a lungul  intregii zile.

Branturile ortopedice din silicon sunt formate din mici ridicaturi elastice care au rolul de a masa talpa in timpul mersului, dar creeaza si un strat de aer intre talpa piciorului si brant, ceea ce asigura aerisirea constanta a picioarelor.  Aceste modele de branturi ortopedice sunt recomandate a fi purtate pentru doar o ora sau maxim doua pe zi.

Datorita faptului ca fiecare talpa si picior au particularitatile lor, in urma unor consultatii, medicii au decis ca cea mai buna solutie este ca pacientul sa beneficieze de branturi personalizate,in functie de corectia plantara ceruta de doctor, reusindu-se astfel corectarea diverselor probleme si imbunatatirea vietii acestora.

Trebuie deci tinut cont, chiar daca nu te afli intre cei 80-90% dintre acei oameni ce au probleme cu picioarele, datorate mersului pe jos pentru o perioada mare de timp, sa optezi pentru o pereche de branturi care cu siguranta va vor face viata mai usoara.

Categorii:
Uncategorized
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *