mai 6, 2019
1470 Views
0 0

Camere supraveghere pentru parinti linistiti

Postat de

Momentul sosirii pe lume a unui copil este unic. De la primul scancet, urmat de prima privire, primul suras, prima rostogolire, primul pas, toate aceste evenimente produc o emotie puternica in sufletul parintilor, dar si o implinire sufleteasca de nedescris. Ne dorim ca aceste clipe sa nu se sfarseasca, sa fie urmate de altele la fel de incarcate de fericire. Cu toate acestea, vine ziua cand suntem nevoiti sa ne trezim din visul frumos de a fi alaturi de copil in fiecare clipa si trebuie sa ne reluam activitatea profesionala. Din acel moment intervine grija despre modul in care este ingrijit copilul cat suntem plecati. Indiferent de varianta aleasa de parinti, fie ca opteaza pentru o cresa, gradinita sau o bona, exista o solutie care sa ii mentina linistiti. Solutia se regaseste in monitorizarea copilului prin camere supraveghere.

In orice situatie ne-am afla, putem stii in orice moment ce face copilul, daca este tratat bine, daca se simte confortabil in locul in care se afla. Instalarea unor camere supraveghere in locuinta favorizeaza accesul direct, instant, oricand la activitatea zilnica a copilasului. Pentru un apartament montarea camerelor de supraveghere in coltul fiecarei incaperi va permite monitorizarea continua a celui mic, precum si a persoanei care il are in grija. In plus, uneori suntem nevoiti sa lipsim mai mult de acasa, iar dorul de casa poate fi diminuat prin simpla vedere a celui drag. Mai mult decat atat, camerele video actuale au functii evoluate care ofera chiar posibilitatea de a asculta ganguritul bebelusului in timp ce se joaca. Totodata el va poate si auzi prin functia de audio bidirectional. Vocea mamei este de multe ori cel mai bun remediu pentru a linisti bebelusul.

Nu ratati cele mai frumoase clipe din viata celor dragi si inregistrati imaginile surprinse de camerele de supraveghere fie local pe un micro SD card, fie pe un inregistrator, DVR sau NVR. Alegerea unui sistem complet, care sa includa cel putin o camera supraveghere, cat si DVR poate fi ceva mai complexa, prin cablurile ce trebuie trase in casa. Aveti totusi avantajul de a stoca datele pe o perioada mai lunga de timp.

Alegerea unor camere wireless reprezinta solutia rapida pentru o monitorizare eficienta. Se monteaza in orice colt al camerei, se alimenteaza la sursa de curent, iar conexiunea la internet se realizeaza exclusiv wireless. Nu sunt necesare cabluri suplimentare care sa ofere un aer inestetic locuintei.

Daca optam pentru mutarea copilului la o gradinita, este indicat sa ne asiguram ca exista un sistem de supraveghere. Acesta trebuie sa fie in primul rand functional, dar sa permita si accesul parinitilor din exterior pentru a verifica periodic starea copilului. Este esential ca cel mic sa isi petreaca timpul intr-un mediu linistit, alaturi de alti copii cu care sa se joace si sa fie ingrijit de un personal amabil, calificat.

Magazinul online www.1CCTV.ro va pune la dispozitie o gama variata de sisteme de supraveghere. Exista solutii pentru orice buget, iar reprezentantii magazinului va vor oferi sfaturi utile pentru alegerea echipamentelor corecte. Camerele de supraveghere au devenit parte din viata noastra, le intalnim la fiecare pas, sunt inconjurati de ele. Alegeti sistemele care sa va usureze viata si sa va transmita acel sentiment de siguranta atunci cand sunteti departe de copilului dumneavoastra.

Categorii:
Afaceri
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *