aug. 16, 2019
2325 Views
0 0

Canapele extensibile: cum au schimbat modul în care trăim

Postat de

Putem pune modul în care trăim în prezent pe seama multor elemente. Televizorul ne-a schimbat complet modul de viață. La fel și internetul. Alte lucruri precum frigiderul și dezvoltarea conservanților au dus la schimbări majore ale alimentației. Însă ne gândim destul de puțin la canapele extensibile atunci când vorbim despre schimbare. Iată două moduri prin care acestea au dezvoltat lumea în care trăim.

emag.ro canapea extensibila

Canapelele extensibile au oferit modularitate în spații mici

Sfârșitul celui de-al doilea Război Mondial a dus la multe schimbări în privința consumerismului. Electrocasnicele au cunoscut o creștere fantastică, la fel și comercializarea automobilelor. Toate acestea au avut un element central: imobiliarele.

Generațiile nou formate au avut nevoie, automat, de noi spații de locuit. Marile aglomerări urbane au recurs la locuințe cu un număr limitat de metri pătrați. Pentru că familiile nu erau formate doar din 3 membri, a apărut o mare problemă: nevoia de odihnă pentru mai mulți oameni, într-un spațiu limitat.

 

Aici intră în joc modesta canapea extensibilă. În decadele care au trecut de la intrarea în casele societăților dezvoltate, canapeaua extensibilă a ajuns să se muleze pe personalitatea celor care o folosesc. Astfel, dacă ești în căutarea unei noi canapele, mai mult ca sigur vei găsi un model care ți se potrivește.

 

Au dezvoltat turismul

Nu toată lumea dorește să cumpere bilete de avion și să caute cele mai bune oferte de cazare. Sau să analizeze dotările unui hotel. Așa că o canapea extensibilă a devenit simbolul celor care călătoresc cu rucsacul în spinare.

 

La prima vedere, ai crede că nu există doritori de străini care să doarmă pe canapeaua lor din sufragerie. Platforma CouchSurfing.com reușește să contrazică scepticii, fiind alegerea de facto a celor care doresc o canapea extensibilă, sau chiar simplă, pentru un somn liniștitor.

 

Cel mai greu de crezut este că șederea pe canapele extensibile prin CouchSurfing este gratuită. Poate că ar fi timpul să arunci o privire peste următoarea destinație. Sau poate e cazul să arunci o privire pe gama de canapele extensibile, că nu se știe când vei găzdui pe cineva.

 

Categorii:
Casa si Gradina
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *