mart. 31, 2021
1113 Views
0 0

Care sunt masinile ideale pentru a face scoala de soferi? Instructorultau.ro

Postat de

Care sunt masinile ideale pentru a face scoala de soferi? Buna intrebare! Este incredibil de important ca masina pe care faci scoala de soferi sa intruneasca multiple calitati pentru ca tu sa inveti cu placere si repede sa manevrezi si sa conduci respectivul autovehicul. Cu cat autoturismul este mai bun si mai performant, cu cat autovehiculul ti se potriveste mai mult, cu atat sansele tale de a promova examenul practic de soferi cresc exponential.

Specialistii de la Scoala de Soferi Brasov InstructorulTau.ro ne marturisesc in cele ce urmeaza cum trebuie sa fie masina ideala pentru cursant. Atentie, urmeaza informatii de maxima importanta!

Iata cum trebuie sa fie masina pe care faci scoala de soferi:

  • Autoturismul trebuie sa se potriveasca inaltimii si constructiei cursantului astfel incat acesta sa se simta confortabil atunci cand conduce, iar masina sa ii asigure siguranta optima.
  • Autoturismul cu cutie de viteza manuala este ideal pentru cei care doresc sa invete cu adevarat sa conduca. Un sofer care a invatat sa conduca o masina cu cutie manuala poate sa treaca fara probleme la o masina cu cutie de viteze automata, pe cand viceversa este mai dificil de realizat.
  • Autoturismul cu cutie de viteza automata este ideal pentru cei care dupa obtinerea permisului de conducere vor sofa masini cu cutii de viteze automate. Acest tip de cursant prefera confortul si siguranta unei masini deosebit de usor de condus. Totodata, autoturismele cu cutii de viteze automate sunt si singurele care pot fi adaptate si conduse de persoanele cu dizabilitati.
  • Autoturismul trebuie sa fie manevrabil usor astfel incat cursantul sa descopere placerea condusului.
  • Autoturismul trebuie sa fie fiabil si, preferabil, cu dimensiuni reduse astfel incat manevrele de marsarier, curbele si parcarile sa poate fi executate mult mai rapid si mai usor de catre cursant.
  • Autoturismul sa dispuna de dotarile importante precum aerul conditionat, ABS, ESP, servodirectie si asa mai departe, astfel incat cursantul sa beneficieze de cea mai buna experienta de sofat, iar atentia lui sa fie indreptata doar asupra sofatului.

Asadar, autoturismul ideal pentru scoala de soferi trebuie sa se potriveasca trupului tau si personalitatii tale, trebuie sa fie modern, fiabil si usor manevrabil. Beneficiind de aceste caracteristici te vei putea concentra doar pe asimilarea informatiilor si pe experienta sofatului.

Printre cele mai potrivite marci de autoturisme pe care sa faci scoala de soferi sunt: Peugeot 407, Ford Fiesta, Volkswagen Polo, Hyundai I30, Skoda Fabia, Citroen C3, Renault Talisman, Hyundai Santa Fe si altele. Aceste tipuri de autoturisme asigura cel mai bun raport calitate-pret.

Scoala de Soferi categoria B InstructorulTau dispune de propriul parc auto, cu masini cu cutii de viteze manuale si automate, performante si deosebit de fiabile. In functie de masina si de specificatiile ei, pretul pentru scoala de soferi categoria B porneste de la 1390 lei si poate sa ajunga pana la maximum 2550 lei, insa sunt aplicate reduceri substantiale pentru elevi si studenti si, in functie de context, preturile pot fi negociate pentru fiecare cursant in parte.

In pretul scolii de soferi sunt incluse 24 de ore de teorie, 30 de ore de practica, combustibilul autoturismului, intructorul auto dedicat, intocmirea dosarului de scolarizare si accesul la cursurile si chestionarele online.

Scoala de soferi se poate achita si in rate, iar pentru inscrierea online cursantul beneficiaza de o reducere de 50 lei. Achitarile integrale beneficiaza si ele de reduceri!

Pentru mai multe detalii, intra pe siteul InstructorulTau.ro, trimite un e-mail pe contact@intructorultau.ro sau suna la numarul de telefon mobil 0770.324.623.

Categorii:
Afaceri · Comunicate
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *