apr. 29, 2018
1644 Views
0 0

Ce ne-am face fara servicii funerare de calitate?

Postat de

Ce ne-am face fara servicii de calitate?

Sa traiesti cu speranta ca intr-o zi toate vor fi perfecte nu mai este ceva de care sa ne ferim si nici nu putem spune ca ne amagim cu asta in fiecare zi. Cu toate astea avem obligatia sa fim atenti la ceea ce se intampla in jurul nostru si in jurul persoanelor pe care le indragim. Nu stiu daca si voi ati trecut prin astfel de situatii, dar se intampla sa dai de ele exact in momentul in care o suferinta apare in viata ta.

Pe de alta parte sa fim seriosi – nu prea ne convine sa vorbim despre asta. Mai exact nu ne convine sa vorbim despre ultimul drum, despre ceea ce numim slujba de inmormantare sau servicii funerare. Cu siguranta sunt suficiente alte stari pe care sa le abordati si suficiente criterii de care sa tineti cont in toata aceasta viata. Nu stiu cam cati dintre voi sunt constienti despre toate acestea, dar daca s-ar intampla asta mai cu seama nu vei avea prea multe curiozitati despre asta.

Servicii Funerare

Sau poate ca a vorbi despre ceea ce se intampla intr-o slujba de inmormantare nu vei mai fi strain de aceasta si nici nu o sa tii se mai para ciudat. Suntem constienti de faptul ca in prezent nu avem o cultura formata si pentru acest sfarsit de drum. De obicei suntem tentati sa credem ca vom mai avea suficient timp de trait inainte sa ne asiguram ca pasim pe ultimul drum, dar…

Dar nu intotdeauna se intampla exact asa cum ne dorim noi sau mai exact nici macar nu putem spera ca lucrurile vor fi putin mai bune, putin mai dulci in locul celor aspre. Si cu toate astea trebuie sa fim sinceri cu noi insine si sa marturisim faptul ca ori de cate ori se intampla ceva nedorit ne intreptam catre oameni specializati care sa se ocupe de toate acele probleme la care noi nu gasim solutii potrivite.

Poate ca de aceea ni se pare mult mai oportun sa apelam la firme ce cunosc obiceiuri de inmormantare  din Bucuresti care stiu ce au de facut si care bineinteles pot oferi servicii de calitate, care sa-ti usureze tie munca. Poate ca ar trebui sa constientizam toate aceste aspecte si sa incercam sa ne imaginam ce s-ar putea intampla daca in cele din urma nu ar exista astfel de servicii pe care tu sa le contractezi?

Probabil ca am fi rezolvat toate acele probleme in felul nostru, dar bineinteles ca nu am fi avut satisfactia ca totul este bine, ca totul a fost perfect si ca in cele din urma ne-am indeplinit toate obligatiunile fata de acei apropiati, obligatii pe care ni le-am asumat. Cred ca intr-o lume ideala aceste discutii nu isi au rostul, mai ales daca ne gandim la faptul ca intr-o lume ideala totul este perfect.

Categorii:
Afaceri
kontento.ro
https://www.funerare-ieftine.ro/cosmetica-funerara/

Casa funerara One Marck International ofera servicii de cosmetica decedati alaturi de frigidere mortuare si transport mortuar cu autoturisme frigorifice . In pachetele noastre gasisi si servicii de incinerare.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *