feb. 18, 2021
1004 Views
0 0

Cele mai bune branduri de ceasuri damă

Postat de

 

Timpul este cel mai valoros lucru, motiv pentru care îl poți valorifica la maximum dacă ai la îndemână un ceas frumos de firmă. Iată care sunt cele mai celebre și calitative branduri de ceasuri damă.

Audemars Piguet

Audemars Piguet a devenit faimos abia în anii 1970 (deși a fost lansat încă în 1875), atunci când a fost introdusă colecția Royal Oak, cu o ramă octogonală distinctă. Dar abia peste două decenii s-a concentrat mai mult pe ofertele sale de ceasuri damă. Compania a lansat ceasul Millenarian în 1995 inițial pentru bărbați, apoi a condus o colecție – care se distinge prin cadranul său descentrat și carcasa eliptică – exclusiv pentru femei în 2015.

Rado

În 1917, frații Werner, Ernst și Fritz, au construit Schlup & Co., o fabrică în Lengnau, Elveția, care se va transforma în Rado în anii 1950, pentru a sărbători cea de-a 40-a aniversare a companiei. Un deceniu mai târziu, după introducerea DiaStar 1, marca a devenit renumită pentru introducerea cristalelor de safir și a metalului dur în ceasornicărie. Compania a continuat să inoveze de-a lungul anilor, creând ceasuri damă pe care le puteti gasi si la eMAG cu tehnologie de ultimă oră.

Citizen

Mărcile cu sediul în Elveția sunt, probabil, lideri în domeniul ceasornicăriei. Însă de-a lungul deceniilor firmele japoneze au urcat în mod constant în topuri. Una dintre primele astfel de mărci este Citizen.

Fondată în 1918, compania a devenit o forță globală după cel de-al doilea război mondial, când s-a concentrat pe progresele tehnologice în loc să utilizeze tehnici tradiționale. Citizen a fost prima companie de ceasuri care a introdus cronometrarea atomică cu mai multe benzi pe piață, permițând o precizie mai mare și o cronometrare controlată radio, care se sincronizează automat cu fusul orar al utilizatorului.

Citizen și-a continuat priceperea mecanică în 1976 prin introducerea tehnologiei Echo-Drive, care a fost pentru prima dată când bateria unui ceas a fost încărcată de panouri solare. Acum este unul dintre principalii jucători pe piața de ceasuri damă.

Hermès

Puține mărci pot rivaliza cu reputația pe care o are Hermès în lumea pielii de lux. La urma urmei, a început ca producător de accesorii pentru trăsuri în 1837. De atunci a devenit un brand mai extins, introducând ceasurile în colecția sa în anul 1978.

Bulgari

Experiența Bulgari în industria bijuteriilor fine este excepțională. Eticheta italiană, fondată de Sotirio Bulgari în 1884, a fost lăudată pentru desenele sale îndrăznețe, care amintesc de bijuteriile grecești și romane din antichitate, deși cu o întorsătură modernă.

Cel mai iconic dintre aceste modele este Serpenti, un stil de ceasuri damă care se concentrează pe șarpe (un motiv major din vremurile străvechi) și folosește tehnica tubogaz (cunoscută și sub numele de „țeavă de gaz”), permițând unei piese să se înfășoare în jurul încheieturii mâinii pentru a avea un efect minunat. Deci, când Bulgari a decis să introducă ceasuri în colecția companiei la sfârșitul anilor 1940, Serpenti a fost alegerea evidentă. Păstrându-și rădăcinile de bijuterii, Serpenti a evoluat de-a lungul deceniilor pentru a include diamante, rubine, emailuri și tot felul de pietre prețioase.

Categorii:
LifeStyle
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *