feb. 21, 2021
1054 Views
0 0

Cele mai bune solutii financiare pentru autoturismele Tesla in Romania

Postat de

Cele mai bune solutii financiare pentru autoturismele Tesla in Romania

 

Gigantul american este bine cunoscut pentru fiabilitatea si performantele autoturismelor sale electrice, iar acum acestea sunt mult mai aproape datorita Teslounge. Acesta se dovedeste a fi partenerul perfect pentru toti cei care vor sa faca trecerea la masinile electrice si care isi doresc sa se bucure de cele mai bune conditii. Solutiile financiare sunt foarte avantajoase, iar toti cei care se bazeaza pe Teslounge au numai de castigat.

Patru modele sunt suficiente

Ai toate motivele pentru care sa optezi pentru un autoturism electric, in defavoarea unuia conventional. Vei polua mai putin, te vei bucura de performante mai mari, vei plati mai putin pentru exploatarea acestuia, iar in viitor preturile vor fi mai accesibile ca niciodata. Tesla propune patru modele cu care a cucerit intreaga lume, incepand de la Model 3, pana la Model S, Model X si Model Y.

Optiuni pentru toate nevoile

Fiecare dintre acestea este dedicat unui anumit tip de sofer si toate sunt foarte versatile, ceea ce presupune ca se poate adapta la nevoile si preferintele oricarui sofer. Din punct de vedere financiar, cel mai accesibil este Tesla Model 3 si cu toate acestea, performantele sale nu vor lasa niciodata de dorit, mai ales in comparatie cu alte modele propuse de diferiti producatori mari. Model 3 propune o autonomie de pana la 567 de kilometri, in timp ce viteza maxima este de 261 km/h. In plus, poate sa atinga viteza de 100 km/h in numai 3,3 secunde.

Model X este un autoturism special conceput pentru familii, oferind un spatiu de incarcare genreros si o autonomie de pana la 547 de kilometri. Viteza maxima este de 262 km/h si are nevoie de doar 2,6 secunde pentru a ajunge la viteza de 100 km/h. Cu asemenea performante se remarca si Model Y, care promite o autonomie de 480 de kilometri, viteza sa maxima fiind de 241 km/h, iar pentru a ajunge la 100 km/h are nevoie doar de 3,7 secunde.

Versiunea sportiva

Cei interesati de un autoturism electric sportiv pot alege Model S, care nu doar ca atinge o viteza maxima de 322 km/h si ajunge pana la 100 km/h in doar 2,1 secunde, insa acesta asigura si o autonomie de 837 de kilometri, performanta greu de atins de alti producatori auto.

Drumul spre evolutie

Aceste patru modele sunt toate mai aproape de romani cu ajutorul Teslounge, locul in care oricine poate gasi modalitatea ideala de finantare. In plus, Teslounge si-a propus electrificarea parcului auto roman, astfel incat un numar tot mai mare de persoane sa aiba acces la autoturismele bine cunoscute produse de gigantul american. Apeleaza chiar acum pentru a afla toate informatiile de care ai nevoie

Categorii:
Uncategorized
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *