dec. 28, 2018
1624 Views
0 0

Cele mai bune solutii pentru gazduire web

Postat de

Alegerea unei firme specializate care sa furnizeze un pachet cu adevarat de calitate de web hosting, poate fi destul de greoaie. Pe piata exista foarte multe oferte de gazduire web, insa putine firme sunt acelea care chiar isi dau interesul. Fie ca este vorba de un magazin online sau de un blog si asa mai departe, web hosting-ul este extrem de important. Functionalitati, restrictii, securitate, sunt cateva aspecte extrem de importante care stau la baza unui site care ruleaza impecabil si nu da rateuri.

Gwhost.ro poate fi solutia ideala pentru cei care au nevoie de o gazduire web de calitate dar si la preturi avantajoase.

Unul dintre serviciile de care acestea se ocupa sunt cele de servere vps. Aceastea reprezinta un server virtual care actioneaza precum un server dedicat. Principalele avantaje pe care acest tip de hosting le ofera sunt, alocarea CPU-ului in functie de pachetul comandat, alocare RAM, spatiu dedicat, access root-acces nelimitat asupra serverului, numar nelimitat de domenii gazduite.

Si pentru ca tot am precizat in paragraful anterior, cei de la Gwhost.ro, acestia se ocupa si cu serviciile de servere dedicate, acestea fiind si ele ideale pentru ca permit  un control mult mai crescut din punctul de vedere al resurselor unui server. Alegand serverele dedicate vei avea la dispozitie atat planuri administrate cat si neadministrate, alegere de care depinde in mare masura capacitatea ta de a intretine hardware-ul sau de acces unui supraveghetor. Un mare avantaj al acestui tip de gazduire, este faptul ca numai este nevoie sa imparti aceste resurse cu alte site-uri. Deci aceasta optiune iti ofera performante maxime, stabilitate dar mai ales siguranta.

Apeland la serviciile de gazduire web ale celor de la Gwhost.ro, site-urile dumneavoastra nu vor intampina nici un fel de problema din nici un punct de vedere. De asemenea, in cazul in care intevin brusc anumite probleme tehnice, acestia le vor rezolva in cel mai scurt timp posibil.

Gwhost.ro este format dintr-o echipa dinamica, profesionista si cu o vasta experienta in domeniul IT, dar mai ales sunt o echipa pasionata, ceea ce reprezinta un mare atuu. Domeniul IT nu este chiar pentru oricine si poate da mari batai de cap acelora care nu prea se pricep. Domeniul IT este un domeniu despre pasiune si dedicare echipa Gwhost.ro nu duce lipsa de astfel de oameni.

 

 

 

 

Categorii:
Comunicate
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *