mart. 8, 2019
1806 Views
1 0

Chocup – un concept nou și delicios

Postat de

Cafeaua se numără în topul băuturilor favorite ale românilor. Însă, din lipsă de timp sau din comoditate, tot mai multe persoane preferă să își consume lichidul energizant cumpărat de la automatul de cafea. Deși este o metodă rapidă și practică, nu este una prea prietenoasă cu mediul înconjurător. Și asta din cauza paharelor de carton sau plastic, pe care consumatorii de cafea ajung să le arunce la coșul de gunoi. Dar cum ar fi să existe posibilitatea de a bea cafea de oriunde – chiar și de la automate – fără a afecta negativ mediul înconjurător? Ei bine, există deja această opțiune și ea este cunoscută sub denumirea de Chocup, sau pahare comestibile.

Chocup – concept

Chocup este un pahar comestibil din napolitană cu ciocolată, care poate ține cafeaua și să se mențină crocant, în același timp. Acest pahar din napolitană cu ciocolată este o invenție excelentă, întrucât le oferă consumatorilor de cafea o opțiune prietenoasă cu mediul înconjurător și delicioasă.

Există diferite modele de pahare comestibile Chocup, iar ele nu sunt singurele elemente comestibile. Alături de aceste căni comestibile, Chocup pune la dispoziția consumatorilor de cafea și lingurițe din biscuit. Consumată dintr-un astfel de pahar comestibil și însoțit de o linguriță din biscuit, cafeaua este, parcă, și mai savuroasă. Iar partea și mai bună este că aceste pahare comestibile și linguri din biscuiți pot să fie utilizate nu numai pentru cafea, ci pentru o varietate de sortimente de cafea, espresso, înghețată și diverse băuturi.

O cană comestibilă de la Chocup este realizată dintr-o napolitană comestibilă, acoperită cu o glazură fină de ciocolată. Astfel, Chocup este o soluție prietenoasă cu mediul înconjurător și este și o alegere absolut delicioasă pentru consumatori. Iar completat cu o linguriță din biscuit, acest pahar din napolitană cu ciocolată le oferă consumatorilor de cafea o metodă inedită de a-și savura lichidul preferat.

Unde se găsesc pahare comestibile Chocup?

Și la noi în țară există distribuitori autorizați ai produselor Chocup. Saveo este unul dintre principalii importatori și distribuitori Chocup. Pe site-ul www.saveo.ro găsiți pahare comestibile și lingurițe din biscuiți de la Chocup. Varietățile includ pahare comestibile medii și pahare comestibile mini, pentru a veni în sprijinul tuturor consumatorilor de cafea, și nu numai.

Sortimentul de pahare comestibile Chocup importat și distribuit de Saveo este produs din napolitană specială, acoperită cu glazură de ciocolată belgiană neagră fină în proporție de 60%. Cănile de la Chocup sunt ideale pentru cafea, dar pot fi utilizate cu diverse alte băuturi și deserturi, inclusiv brandy, creme de whisky, înghețată și alte deserturi.

Alături de savuroasele pahare comestibile de la Chocup și lingurițele comestibile, Saveo pune la dispoziția clienților săi o gamă variată de cafea boabe, cafea măcinată, capsule de cafea compatibile si originale, cafea instant, cappuccino, ciocolată caldă și diverse sortimente de ceai. În plus, pe lângă aceste produse, Saveo.ro oferă și serviciul denumit „Cafea la birou”, unde diversele companii și firme își pot asigura necesarul de cafea pentru angajați, clienți și musafiri.

Așadar, tot ce rămâne pentru consumatorii de cafea dispuși să experimenteze această invenție inedită este să aleagă modelul de pahar în funcție de dimensiune și pachetul cu numărul dorit de pahare comestibile Chocup importate și distribuite de Saveo.

Categorii:
Comunicate · LifeStyle
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *