oct. 27, 2022
771 Views
0 0

Color Smart caută parteneri pentru extinderea în șase noi orașe, în 2023

Postat de

Cu o investiție de 40.000 de euro, colaboratorii Color Smart pot ajunge la afaceri de 120.000 euro, din al doilea an de activitate

București, 27 octombrie – Color Smart Distribution, unic importator și distribuitor în România și Republica Moldova al brandurilor premium și premium plus Novacolor, Color Smart și Pittsburgh Paints își continuă dezvoltarea și caută parteneri pentru extinderea cu showroom-uri dedicate în șase noi orașe în 2023. Iași, Suceava, Petroșani, Târgu Jiu, Târgu Mureș și Covasna sunt principalele orașe targetate de compania românească.

„Din strategia noastră pentru anul 2023 face parte și extinderea sistemului de distribuție cu showroom-uri dedicate în orașele unde nu suntem încă prezenți. De la începutul anului 2022 am avut campanii susținute în a găsi parteneri calificați în orașele mari din România. Am deschis în primele 6 luni ale anul 2022 magazine partenere în Sibiu, Alba-Iulia, Brașov. În vară am semnat un nou contract pentru zona Brăila – Galați, magazin care se va deschide până la finalul anului. Ne dorim să continuăm extinderea și să aducem produsele din portofoliul Color Smart și în alte orașe din țară, și să încheiem colaborări în zona Moldovei – Iași, Suceava, în zona Hunedoara – Petroșani – Târgu Jiu și în Ardeal – Târgu Mureș, Covasna”, a declarat Cătălina Trupșor, CEO și fondator Color Smart.  

Investiția pe care ar trebui să o bugeteze un viitor partener Color Smart este de aproximativ 35.000-40.000 euro. Aceasta implică amenajarea unui showroom dedicat de minim 100 mp, decorat după randările realizate de unul din arhitecții cu care colaborează Color Smart, un stoc de marfă inițial și materiale necesare.

Vânzările partenerilor pot ajunge până la 120.000 de euro din al doilea an de activitate, în funcție de modul în care implementează recomandările oferite de Color Smart pe durata trainingurilor pe care compania le oferă.

„În primul an de activitate a showroom-urilor partenere vorbim practic de o perioadă de aclimatizare, în care aceștia se poziționează pe piață prin valoarea unică a produselor și serviciilor pe care le oferă. În această perioadă, îi încurajăm să își creeze și consolideze comunitățile de arhitecți, designeri, aplicatori și bineînțeles a consumatorului final. Color Smart le oferă tuturor partenerilor sprijini și suport pe întreaga perioadă de activitate. De la traininguri de produs, de vânzări și în logistică și până la strategia de promovare în social media și desfășurarea campaniilor de marketing, suntem alături de parteneri și îi ghidăm la fiecare pas. Dacă aceștia respectă recomandările noastre, vânzările pot ajunge până la 120.000 de euro din al doilea an de activitate”, a explicat Cătălina Trupșor.

Pentru a deveni partener Color Smart este nevoie de un plan coerent de business pentru o perioadă de 2-5 ani, cu o strategie bine definită, dar și cunoștințe despre competiție și piață. Expertiza de business este de asemenea un punct important pe care Color Smart îl ia în calcul.

Înainte de deschiderea oficială a showroomului, Color Smart pune la dispoziție partenerilor un plan de inducție, de aproximativ 4 luni în care colaboratorii parcurg toate etapele importante, astfel încât să poată deschide magazinul cu succes, să aibă o echipă pregătită să vândă încă de la început.

Toate materialele decorative și lavabile pentru decorarea spațiului noului partener sunt oferite de Color Smart. Totodată, aceștia primesc un set complet, format din 35 de cataloage și paletare care fac parte din materialele de suport vânzare, împreună cu una din mașinile de pigmentat, care rămâne în custodia lor, pe parcursul colaborării.

Color Smart recomandă partenerilor să lucreze de la început cu sisteme informatice: ERP, CRM, să aloce un buget pentru campaniile de marketing și în achiziția de materiale de suport vânzare.

Prin strategia de extindere, Color Smart își propune să fie mai aproape de specialiștii și clienții care au nevoie de suport pe tot parcursul proiectelor. Acest lucru va contribui la îmbunătățirea serviciilor, a termenelor de livrare, dar și la crearea unor condiții optime pentru alegerea culorilor sau a texturilor necesare unei amenajări interioare de vis.

În prezent, Color Smart are locații proprii, în București, Constanța și în Timișoara, precum și o rețea formată din 12 distribuitori la nivel național: Cluj, Oradea, Craiova, Arad, Sibiu, Alba-Iulia, Râmnicu Vâlcea, Ploiești, Focșani, Bacău, Piatra Neamț, Brașov. De asemenea, compania este prezentă în 9 depozite de profil din țară.

În portofoliul Color Smart se regăsește o gamă largă de servicii ce pot fi achiziționate de către clienți, de la materiale și accesorii, la servicii de consultanță sau la proiecte la cheie realizate cu echipele sale de aplicatori.

Categorii:
Comunicate
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *