mart. 3, 2020
1163 Views
0 0

Crosto Pizza : Pizza special facuta pentru tine si pentru cei dragi!

Postat de

 

Fie că ai musafiri sau vrei să pregătești rapid o masă pentru tine sau pentru familie, cea mai delicioasă și mai bună alegere este o pizza gustoasă direct la tine acasă. Crosto Pizza livrează pizza la domiciliu sector 5 București cât și în tot municipiul. Nu rămâne decât să comanzi și să precizezi ingredientele pe care le dorești pe pizza te preferată iar în cel mai scurt timp livrarea va fi efectuată direct în fața ușii tale.

Pizza preparată în pizzeriile Crosto este în primul rând bogată în gust și calitate și mai apoi în alimente bogate de proteine și blat foarte gustos. Realizarea este una minuțioasă iar coacerea sa se realizează în cuptorul cu lemne, după rețete originale care fac ca gustul pizzei să nu se modifice nici măcar la livrare. Rețele tradiționale au început să fie uitate iar de cele mai multe ori pizzeriile uită acest aspect însă Crosto Pizza știe cât de importantă este originea gustului pentru fiecare preparat de pizza, aducând tradiția în zilele de azi. Fiecare pizza este realizată cu grijă, cu multe ingrediente proaspete și cu siguranță că livrarea se va realiza la timp pentru fiecare client.

 

Preparatele Crosto Pizza pot fi comandate cu garanția că vor ajunge la timp la destinație, având inclusiv o platformă online pentru comenzile direct de la calculator, dar și o linie telefonică special dedicată comenzilor de pizza. În componența preparării pizzei intră și faina de cea mai bună calitate, alături de sosul de roșii preparat cu măiestrie, legumele proaspete și gustoase, mozzarella dar și alte ingrediente atent alese pentru a face ca pizza să ajungă la cel mai înalt nivel, plină de savoare și cu un gust aparte.

 

Indiferent de sortimentul de pizza pe care îl alegi, bucătării profesioniști din cadrul rețelei de pizzerii Crosto Pizza fac ca fiecare pizza să fie realizată cu suflet și măiestrie, având grijă totodată la coacerea și alegerea ingredientelor. Fiecare felie de pizza trebuie să fie cuprinsă de un miros foarte plăcut, care să te facă să îți dorești din ce în ce mai mult, indiferent de tipul de pizza pe care îl preferi. O pizza delicioasă este ușor de recunoscut încă de la deschiderea cutiei de livrare, îmbogățind plăcut camera cu un miros de pizza proaspăt scoasă din cuptor. Sortimentele de pizza pot fi diversificate în funcție de cerințe, sosurile la fel, iar blatul poate fi mai crocant sau mai moale după preferința fiecărui client în parte. Bucureștenii au parte de cea mai bună pizzerie, Crosto Pizza având bucătari foarte experimentați ce fac ca fiecare pizza să atragă cu succes simțurile și papilele gustative ale clienților.  

 

Categorii:
LifeStyle
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *