dec. 11, 2019
1436 Views
0 0

Cum sa devii un reprezentant Avon

Postat de

A deveni reprezentant Avon este destul de simplu. Pentru a face acest lucru, trebuie doar sa completezi formularul de inscriere. Poate ca te intrebi cam ce ar trebui sa faci dupa ce te inregistrezi? Daca te-ai inregistrat ca reprezentant Avon, ar trebui sa comanzi produse pentru a le vinde sau poti cauta clienti care sa-ti solicite comenzi pentru produse. Avon nu te obliga sa comanzi produse. Din pozitia de reprezentant Avon ai dreptul de a comanda produse numai atunci cand este necesar. De asemenea, poti consulta urmatoarele cataloage de pe site-ul companiei pentru a compara preturile.

Deoarece preturile pentru acelasi produs se pot schimba, adica pot creste sau pot scadea, este logic sa plasezi o comanda numai atunci cand exista un pret mai mic sau daca doresti neaparat un produs pe care sa-l folosesti. Cand plasezi comenzi si cauti prin cataloagele Avon, nu uita ca acestea au si aplicatii. Toate acestea le poti vedea si le poti descarca. Astfel, nu va trebui sa fii legat mereu de internet. In plus, pretul poate fluctua foarte mult din cauza detinerii a numeroase actiuni.

Exista cateva lucruri importante pe care ar trebui sa le retii, daca esti reprezentant Avon, si anume:

  • Reprezentantii pot fi eliminati din baza de date, daca nu comanda 13 campanii la rand.
  • Limita ta de credit va fi minima daca faci comenzi foarte rar.
  • Discountul tau personal reprezentativ, pentru comenzile rare, va fi minim. Si acest lucru va afecta deja pretul marfurilor.

Datoria fata de Avon

Daca ai uitat sa platesti pentru o anumita comanda, ar trebui sa stii ca datoriile trebuie achitate. Nu poate fi nicio greseala, intrucat compania tine inregistrari exacte pentru fiecare reprezentant :

  • ordinele lui de plata
  • platile efectuate
  • reduceri personale
  • si alte activitati.

Daca datoria este mai mare de 126 zile, atunci cel mai probabil aceste date vor fi transferate catre o companie recuperatoare. Procedura este exact aceeasi ca si la orice banca. Ar trebui sa platesti cel putin in rate, daca suma este semnificativa pentru tine. Cel mai bine este sa platesti aceasta datorie in cursul celor 126 de zile. Ei bine, daca ai ajuns deja in situatia in care ai fost raportat catre compania recuperatoare, atunci va trebui sa suporti apeluri de la recuperatori pana in momentul in care vei achitat integral suma datorata. In general, nu ar trebui sa faci datorii, pentru a-ti mentine credibilitatea si pentru a putea continua sa lucrezi ca reprezentant Avon. Si daca iei produse pe credit, atunci acest imprumut trebuie platit la timp, mai ales ca imprumutul de la Avon este un imprumut fara dobanda. Intreaga procedura in cazul neplatii tale, este exact aceeasi ca la orice banca din Romania.

Avantaje reprezentant Avon

Nu ti se solicita absolut niciun cost. Aratand cataloagele Avon prietenilor, colegilor de munca si cunoscutilor, poti obtine un venit garantat din vanzarea produselor Avon, indiferent de varsta si educatie, chiar daca aiun serviciu stabil sau studiezi, fara a investi bani. Livrarea produselor Avon pe care le-ai comandat va fi efectuata la cel mai apropiat oficiu postal sau prin curier. Munca la Avon este usoara, placuta si interesanta si aduce nu numai un venit suplimentar, ci si posibilitatea de a primi produse pentru tine cu o reducere.

Categorii:
Afaceri · LifeStyle
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *