oct. 1, 2020
1483 Views
0 0

Cum te poate ajuta un aparat de dezinfectat sa ai parte de o curatare profesionala?

Postat de

Un aparat de dezinfectat pe baza de abur este ideal pentru curatarea peretilor, podelelor si obiectelor de mobilier. Acesta elimina atat daunatorii, cat si bacteriile sau virusurile. Aburul tasneste sub forma de particule si este aplicat la o temperatura ridicata.

 

Datorita vitezei sale, poate ajunge chiar si in spatiile inguste, astfel ca nu mai este necesar sa utilizezi laveta pentru a curata murdaria din diverse colturi. Mai jos sunt enumerate si alte avantaje ale acestei solutii!

Cat de util este un aparat de curatat cu abur?

Un aparat de dezinfectat de pe www.polti.ro este prietenos cu mediul inconjurator si te poate ajuta sa scapi de bacterii si germeni intr-un mod mai simplu. Aburul generat este uscat si ajunge sa fie supraincalzit pana la 180 ° C . Astfel, acesta curata toate suprafetele dure, fara sa mai fie nevoie de alte substante chimice.

 

Produsul este usor de utilizat, fiind util pentru intreaga locuinta. Dupa aplicare, zona se usuca rapid si nu trebuie sa stai departe de aceasta. Nu raman reziduuri si nu sunt necesare nici alte tratamente suplimentare. Norul de vapori ajunge in locurile greu accesibile, fara sa existe contact direct cu suprafata. De asemenea, aparatul este tinut la o distanta de 10 cm, pentru a se evita riscul de infectare incrucisata.

 

Detergentul din dispozitiv este sigur pentru animale si nu provoaca reactii adverse nici persoanelor din incapere. Acesta se amesteca cu apa, fiind capabil sa elimine mirosurile neplacute. Daca iti doresti sa mentii un aparat de dezinfectat intact, poti folosi o perie pentru curatare. De asemenea, emisia de aburi poate fi imbunatatita prin intermediul unui produs cu actiune impotriva calcarului.

Cat de util este un mop cu aburi?

Mopul cu aburi vine la pachet cu un sistem care poate fi folosit pentru tratarea a peste 15 tipuri de suprafete diferite, cum ar fi parchetul, gresia, marmura sau covoarele. In plus, aburul din mop este amestecat cu odorizant, ceea ce inseamna ca in locuinta se va raspandi un parfum placut.

 

Rezervorul detasabil permite adaugarea apei fara a se uda podeaua, fiind posibil sa-l umpli oricand direct de la robinet. Laveta de la un aparat de dezinfectat se monteaza amplasand peria deasupra, iar demontarea sa are loc prin apasarea cu piciorul pe clema. Filtrul incorporat in aparat reduce trecerea de saruri minerale si formarea depunerilor de calcar.

 

Acest produs contine accesorii care faciliteaza procesul de curatenie. Spre exemplu, exista un accesoriu pentru covoare si mochete. Aceasta are aspectul asemanator cu cel al unei rame, fiind necesar pentru deplasarea mopului pe astfel de suprafete. Un alt accesoriu util este peria din nylon, care elimina murdaria intarita.

Cat de usor este sa cureti locuinta cu ajutorul unui aparat de dezinfectat?

Daca esti o persoana ocupata, probabil stii deja cat de greu este sa-ti gasesti timp pentru a face curatenie. Din fericire, exista echipamente care te pot ajuta sa faci asta mai rapid. Daca iti doresti o casa ordonata, in care sa te relaxezi dupa o zi lunga, achizitioneaza un aparat de curatat si un mop pe baza de aburi. Alege un furnizor de incredere, care iti poate oferi aceste produse la un pret accesibil!

Categorii:
LifeStyle · Sanatate · Tehnologie
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *