aug. 4, 2020
1568 Views
0 0

Cursuri frizerie – Diploma recunoscuta la nivel european

Postat de

Daca esti pasionat de arta tunsului si vrei sa-ti dezvolti aceasta pasiune, este momentul sa treci la nivelul urmator de calificare care te va transforma intr-un profesionist.

Iti oferim posibilitatea de a obtine o calificare in meseria de frizer cu diploma recunoscută la nivel european.

De ce sa devin frizer?

In primul rand pentru ca este o meserie din ce in ce mai cautata. Este un trend global, barbatii au din ce in ce mai multa grija de ei. Daca te uiti in orice mare publicatie pentru barbati o sa vezi ca au o multime de articole dedicate ingrijirii parului si barbii.

Deja de ani buni acest trend a ajuns si la noi. In ultimii ani s-au deschis si se deschid din ce in ce mai multe frizerii pentru barbati.

Barber shop BARBIERE Severin, salon exclusiv pentru barbati

In ultima vreme si in Romania s-au deschis multe barbershop-uri, care recreeaza atmosfera localurilor din strainatate, cu accent pe experienta de a sta pe un scaun la un frizer adevarat. Fenomenul a luat amploare, a inceput sa se creeze o comunitate in jurul acestui concept si sa apara evenimente dedicate, cursuri frizer Turnu Severin.

Avantajul major atunci cand devii profesionist si faci treaba buna este ca clientii iti vin din recomandari, iar recomandarea se stie deja ca este cea mai eficienta forma de marketing.

Nu in ultimul rand, sau poate cel mai important, frizeria este o meserie banoasa. Dar pentru asta trebuie sa fii un bun frizer, trebuie sa stii cum sa iti multumesti si fidelizezi clientii.

Cursuri frizerie – ce sa cauti la un curs bun

Multi se gandesc ca raportul pret-calitate trebuie sa fie unul potrivit. Da, este un criteriu bun, dar aici trebuie sa te concentrezi mai mult pe ce ofera cursuri, cine il preda, daca te invata tehnici moderne de tuns.

Ce faci dupa ce ai diploma de curs?

Daca deja lucrezi in domeniu, managerul salonului ar trebui sa aprecieze asta, ar trebui sa insemne un salariu mai mare pentru tine. Daca nu se va intampla asta ia in calcul sa te muti la un alt salon care apreciaza eforturile tale de a te perfectiona.

Daca nu lucrezi deja in domeniu, diploma si calificarea te vor ajuta sa aplici pentru un job la saloanele care cauta frizeri calificati.

Daca vrei sa mergi intr-o tara UE, trebuie sa traduci diploma la un traducator autorizat, sa mergi la Prefectura pentru obtinerea apostilei si apoi la AJPIS pentru finalizarea procedurilor de echivalare a diplomei in statele UE.

Salon Dy-Angelo Barbers

Vrei sa obtii o calificare in meseria de FRIZER? Cursul nostru de Frizer iti pune la dispozitie un salon dotat corespunzator si formatori cu experienta, recunoscuti pe plan national.

Cursul de frizer oferit de noi isi propune sa va dezvaluie in mod practic cele mai moderne tehnici de tuns. O sa inveti de la normele de igiena pana la felul in care se aplica în mod corect samponul sau cum trebuie sa se realizeze spalatul si masajul capilar.

Povestea noastra a inceput din pasiune. Totul a pornit de la dorinta de a dezvolta un concept de “Barber Shop” in orasul Drobeta Turnu Severin, exclusiv pentru barbati, o frizerie barbati in Drobeta-Turnu Severin unde acestia pot veni pentru a se rasfata si de unde pot pleca cu un tuns sau barbierit impecabil.

Articol optimizat in motorul de cautare Google de SEO WEB MARKETING  – Servicii promovare SEO Timisoara.

 

Categorii:
LifeStyle
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *