apr. 9, 2021
1381 Views
0 0

De cât de multă izolație cu celuloză am nevoie în podul casei?

Postat de

Te muți într-o casă în scurt timp și vrei să faci ultimele retușuri? Ori ești în plin proces de renovare a casei vechi și ai ajuns la etapa de termoizolare? Dacă te-ai decis pentru izolația cu celuloză suflată sau pulverizată, acest articol va încerca să îți răspundă la întrebarea de mai sus, într-un mod cât mai corect cu putință.

Astăzi, îți este ușor să găsești informații legate de cantitatea de izolație necesară în această parte a casei. Din păcate însă, cel mai adesea acestea sunt contradictorii și nu îți sunt foarte de folos. Totuși, nu trebuie să fii descurajat și nici să renunți – nu uita că podul (mansarda) este zona casei prin care se pierde cea mai mare cantitate de căldură!

Dacă dorești să îți reduci facturile de energie și să păstrezi sănătatea familiei tale este important să alegi celuloza. Suflată sau pulverizată! Acest material este reciclabil, ușor de instalat și îți va izola mansarda cu succes!

Izolația cu celuloză se realizează, de obicei, cu o grosime între 10-20 cm, după cum arată și oferta de izolare poduri cu celuloză de la Izolațiinaturale.ro

1. Izolații cu celuloză la tavane și acoperișuri, cu grosime de 10 cm. Primești:

– membrană inteligentă STEICO, de la Izolații Naturale

– execuția etanșărilor

– garanție 30 ani

– execuție în 48 de ore

– prețul este de 58 lei / m²

2. Izolarea planșeului între grinzi în grosime de 20 cm și densitate de 50 kg .

– membrană inteligentă STEICO, de la Izolații Naturale

– execuția etanșărilor

– garanție 30 ani

– execuție în 48 de ore

3. Pentru izolarea unui pod necirculabil cu un strat de 15 cm de celuloză:

– membrana inteligentă STEICO, de la Izolații Naturale

– execuția etanșărilor

– garanție 30 ani

– execuție în 48 de ore

– densitatea de 35 kg/m³

– prețul este de 36 lei/m²

La Izolațiinaturale.ro știi exact cât vei avea de plătit!

Preț: 7,5 RON / Kg de Celuloză (TVA inclus)

Consumul pe m² este dat de densitatea de pompare (între 35 kg/m³ și 60 kg/m³) și de grosimea stratului de izolat solicitată de tine.

Manopera de montaj (pomparea) se calculează în funcție de dimensiunea lucrării, condițiile de lucru și de acces, distanța de deplasare până la lucrare. Dacă tavanele, podurile sau mansardele trebuie pregătite pentru pompare, acest lucru se face contra cost (de exemplu eliminarea izolației vechi).

De ce să alegi celuloza în locul vatei minerale?

  • Cea mai bună izolație în pod/ la mansardă, din celuloză, va costa cam la fel (ba chiar mai puțin) și va aduce mult mai multe avantaje față de vata minerală de sticlă. Totuși, 75% din piața materialelor termoizolatoare pentru poduri și acoperișuri este acaparată de vata de sticlă. Motive pentru a alege totuși celuloza? Aceasta respinge rozătoarele și insectele dăunătoare, inclusiv termitele; mai mult, instalată corect, te ferește și de mucegai. Rozătoarele adoră vata de sticlă.
  • Scapi de emisiile periculoase de substanțe volatile, precum în cazul altor materiale, ce ar dăuna altfel familiei tale și mediului înconjurător.
  • Economisești cu până la 35% pe timpul iernii, la consumul de energie și încălzire
  • Îți izolezi fonic locuința.
  • Ai un risc foarte redus la incendii – o arată nenumărate teste și comparații video.
  • Te bucuri de o execuție rapidă, fără producerea de deșeuri ori mizerie, grație procedurii automatizate și atent controlate.
Categorii:
Casa si Gradina
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *