iun. 30, 2020
1207 Views
0 0

De ce ai nevoie de un front de mobila din MDF

Postat de

Multa lume cand vine vorba de amenajarea casei lor se blocheaza la intrebarea – ce fel de fronturi de mobila sa aleg pentru bucataria mea?

In acest articol vom discuta despre un subiect mai complex si foarte util pentru acele persoane care au in plan sa isi renoveze casa si bucataria. Aici vom discuta despre ce material de mobilier sa alegem.

Echipa Protege Parol iti vine acum in ajutorul tau cu gama variata de fronturi de mobilier din lemn masiv si MDF.

Gama de produse si finisaje pentru bucatarii este foarte mare si poate parea coplesitor la inceput. Esential este sa se inceapa proiectarea bucatariei in functie de necesitati. Daca se gateste mai mult (de 4-5 ori pe saptamana) sunt indicate materiale care au o rezistenta sporita la uzura si pete pentru blatul de lucru.

PAL-ul ( plăci aglomerate din lemn) este alcătuit din straturi de aşchii lemnoase legate cu răşină, presate prin aplicarea de înaltă presiune şi căldură. Peste această placă vin apoi aplicate diverse materiale decorative. PAL-ul se poate finisa cu o pelicula de melamina, furnir sau diverse lacuri.

Mai gasesti pe site-ul nostru si gama de fronturi de mobilier din lemn masiv de calitate foarte ridicata pentru casa ta. Fronturile noastre sunt realizate 100% din lemn masiv sau din MDF pentru ca orice persoane care le cumpara, sa se poata bucura la maxim de confort si eleganta in casa sa si pe langa asta sa asigure un grad ridicat de confort si frumusete vizuala.

Descopera pe site-ul nostru intreaga gama de fronturi de mobilier din Lemn Masiv si din MDF.

Categorii:
Comunicate
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *