feb. 3, 2020
1351 Views
0 0

De ce sa alegi un magazin online de piese auto

Postat de

Sunt multe cazurile in care soferii intra in primul magazin de piese auto, atunci cand ajung cu masina in service. Desigur, acest lucru este indicat atunci cand chiar ai de rezolvat o urgenta si trebuie sa ajungi cu masina in aceeasi zi, in cel mai scurt timp.

Insa, in restul situatilor, putina chibzuinta si o analiza mai atenta a pietei auto v-ar putea aduce nu doar economii la buget, dar si alegerea unor piese auto de calitate superioara. Caci, atunci cand intri in primul magazin intalnit la coltul blocului, riscurile sunt mari.

In primul rand, esti constrans sa cumperi ceea ce gasesti la raft, mai ales daca nu ai rabdare sa astepti pentru efectuarea unei comenzi. In al doilea rand, piesele pot fi de calitate indoielnica.

Desi primesti factura si chitanta, s-ar putea ca reparatia masinii tale sa nu tina decat cateva saptamani sau luni, timp in care va trebui sa procedezi la schimbarea acelorasi piese de proasta calitate.

Acesta este motivul pentru care din ce in ce mai multi proprietari de masini se indreapta azi spre magazinele de pe internet. Un magazin piese auto online iti poate aduce avantaje mai multe decat unul in fizic, de la coltul strazii.

In primul rand, aici nu exista posibilitatea sa nu iti fie emisa factura si chitanta, asa cum unii comercianti mai uita sa elibereze. Acestea sunt generate automat si trimisa odata cu piesele comandate. In al doilea rand, nu trebuie sa te mai deplasezi tu prin oras pentru ridicarea pieselor.

Acestea iti vor fi livrate la adresa precizata de tine, indiferent ca vorbim despre domiciliu sau direct la service-ul auto.

Nu in ultimul rand, ai posibilitatea de a returna piesele, uneori fara niciun cost si fara niciun fel de precizari suplimentare. Aceasta spre deosebire de magazinele clasice, unde trebuie sa duci munca de lamurire cu gestionarul asupra motivelor care au stat la baza returului.

Dar, poate lucrul cel mai important la un magazin piese auto online este acela ca iti poti alege piesele cu usurinta, chiar fara a fi un cunoscator in domeniu. Daca ai deja specificatiile de la mecanicul tau auto sau stii cu exactitate caracteristicile autoturismului, atunci identificarea pieselor va fi floare la ureche.

Daca totusi intampini dificultati in alegerea cu exactitate a categoriilor in care se incadreaza piesa, ai posibilitatea sa folosesti fie motorul intern de cautare al magazinului, fie filtrele special concepute, astfel incat identificarea pieselor tale sa fie cat mai facila.

Categorii:
Auto-Moto
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *