feb. 20, 2021
610 Views
0 0

De ce trebuie sa alegeti un calendar ortodox pentru locuinta dumneavoastra

Postat de

Un calendar ortodox este benefic in locuinta orcarei persoane. In acel calendar gasiti tot ceea ce doriti sa aflati. Biserica noastra romaneasca are nevoie de oameni cinstiti, de oameni modesti, de oameni intelepti dar si de oameni credinciosi. Oamenii buni vor fi intotdeauna mai apreciati comparativ cu oamenii rai care emana rautate prin jurul lor. A avea pe langa dumneavoastra numai oameni buni si oameni intelepti care va vor binele si care va invata cum sa faceti sa va fie dumneavoastra si celor din jur bine este un dar divin si veti deveni si dumneavoastra o persoana mai corecta si mai buna fara de oamenii din jurul vostru. Din aceasta cauza este indicat mersul la biserica, la slujbe, a da acatiste sau a face o pomana, toate aceste lucrurile ne fac mai buni fata de oameni din jurul nostru si a avea un calendar ortodox in locuinta dumneavoastra va fi cea mai buna alegere pentru toti membrii familiei.

Calendarul ortodox ne apropie de biserica

Pentru biserica ortodoxa prima zi din saptamana este duminica, pentru ca in prima zi din saptamana Hristos a inviat, acea zi fiind tot duminica. In fiecare duminica in biserici sunt slujbe, slujbe care dureaza de dimineata pana in jurul pranzului.

Calendarul ortodox ar trebui sa fie ales de foarte multi credinciosi si sa se regaseasca in casa fiecaruia. Alegerea unui astfel de calendar ne trezeste crestinismul si ne aproprie si mai mult de credinta. La origine, calendarele au fost de mai multe feluri,  dupa mediile geografice, etnice si culturale in care ele s-au format. Unele s-au pastrat pana astazi si alete au disparut in timp. Calendarul crestin este o mostenire a calendarului roman. Un calendar ortodox va fi intotdeauna o alegere potrivita pentru o locuinta crestina.

kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *