mart. 29, 2019
1489 Views
0 0

Depozit marfa Bucuresti

Postat de

Pentru toate companiile implicate in comertul cu ridicata si cu amanuntul, prezenta unui depozit marfa complet echipat, este o necesitate si o temelie a afacerilor. Compania poate organiza un depozit propriu sau poate transfera bunurile pentru pastrare in depozitul furnizorului logistic. Pe timp de criza, ultima optiune devine sic ea mai populara, deoarece reduce costurile asociate cu inchirierea unui depozit Bucuresti sau cu mentinerea propriului complex de depozite.

Depozitarea responsabila a marfurilor

Depozitarea responsabila a bunurilor si a echipamentelor este un serviciu modern, care se realizeaza, de regula, de catre operatorii de logistica. Stocarea marfurilor intr-un depozit Bucuresti, poate fi atat un serviciu independent, cat si o parte a complexului de servicii pentru transportul de marfuri. Utilizarea unui astfel de serviciu este justificata din punct de vedere economic, iar costul este semnificativ mai mic decat costul mentinerii depozitului propriu. Depozitarea responsabila a marfurilor, implica o lista de baza a operatiunilor, cum ar fi descarcarea si incarcarea, primirea marfurilor, colectarea si controlul comenzilor, marcarea, reambalarea si alte servicii. Pana in prezent, stocarea responsabila implica automatizarea maxima a procesului, care este realizata prin implementarea unui sistem informatic de management al depozitelor automate. Astfel de sisteme software iti permit sa gestionezi toate procesele de depozitare in modul automat (procesare si inventar, codare de bare, contabilitatea separata a marfurilor pentru clienti diferiti, stocarea adreselor etc.).

Etapele custodiei

Operatiunile depozitului sunt impartite in mai multe etape principale: descarcarea si primirea bunurilor pentru depozitare responsabila, plasarea pe adrese de depozitare. Apoi, la cererea clientului, marfurile sunt preluate si completate pentru expediere. Daca este necesar, prelucrate si ambalate, lotul pregatit fiind verificat si documentatia de expediere fiind pregatita, comanda pentru vehiculele clientului este expediata iar operatorul logistic ajunge la destinatia finala.

Exista mai multe modalitati de descarcare si incarcare a bunurilor – manual si mecanizat, folosind echipamente de depozitare (stivuitoare, incarcatoare). In cazul in care marfurile sunt deja ambalate in paleti, descarcarea se efectueaza in mod mecanizat, in caz contrar se aplica descarcarea manuala.

Apeleaza la NAN Logistic daca esti in cautarea unui depozit langa Bucuresti.

Categorii:
Afaceri
kontento.ro
    https://www.cril.ro/

    CRIL DEV SRL creeaza, dezvolta si promoveaza site-uri web pentru companii. Informatii la office [at] cril.ro

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *