ian. 20, 2020
1275 Views
2 0

E-pneu.ro este furnizorul de anvelope preferat de catre soferi!

Postat de

Putem afirma ca, dupa motor. anvelopa este a doua cea mai importanta parte dintr-o masina, deoarece aceasta pune lucrurile in miscare. Desi anvelopele nu au la baza mecanica fina si niciun element metalic, cauciucul din care sunt fabricate trebuie sa treaca teste riguroase inainte de a fi lansate pe piata.

E-pneu.ro este un magazin online cunoscut de multi soferi drept un furnizor de anvelope de cea mai buna calitate. Fie ca soferii cauta anvelope de iarna sau vara, site-ul ofera toate informatiile necesare pentru a finaliza comanda. Pe site, soferii gasesc totul, de la anvelope Pirelli la anvelope Nokian, doua brand-uri cunoscute pentru calitatea exceptionala!

Desi anvelopele sunt folosite zilnic, putini cunosc procesul care sta in spatele unei anvelope.

Pana la 30 de tipuri de cauciuc, agenti de umplere si alte ingrediente exista in cauciucul anvelopei dvs. Ingredientele sunt amestecate in blendere gigant, pentru a crea un compus negru, de consistenta gumei, care se trimite mai departe pentru macinare.

Cauciucul racit este taiat in benzi care vor forma structura de baza a anvelopei propriu-zise. In faza de macinare, sunt pregatite si celelalte elemente ale anvelopei, unele dintre acestea fiind acoperite cu un alt tip de cauciuc. Este momentul fabricatiei anvelopei – de la interior spre exterior. Elementele textile, centurile de otel, taloanele, pliul, banda de rulare si alte componente sunt introduse intr-un utilaj de fabricatie a anvelopelor. Rezultatul este o „anvelopa verde” – care incepe sa aiba aspectul final.

Anvelopa verde este apoi vulcanizata cu matrite calde intr-un utilaj de vulcanizare, care comprima la un loc toate componentele anvelopei si ii confera acesteia aspectul final, inclusiv modelele benzii de rulare si marcajele de pe flanc ale producatorului.

Inspectori calificati, utilizand masini speciale, vor verifica acum, cu atentie, fiecare anvelopa, pentru a observa cel mai mic defect sau imperfectiune inainte de a fi expediate in vederea comercializarii.

De asemenea, unele anvelope sunt extrase din linia de fabricatie pentru verificarea cu raze X, pentru a depista potentiale puncte slabe sau defecte interne. Inginerii nostri de control al calitatii selecteaza, de asemenea, anvelope de pe linie si le sectioneaza, pentru a se asigura ca respecta standardele de calitate .

De asemenea, clientii orientati spre anvelope Nokian trebuie sa stie ca producatorul finlandez Nokian Tyres are o experienta de peste 70 de ani in fabricarea anvelopelor destinate conditiilor extreme.

Nokian este primul producator de anvelope din lume, care se concentreaza pe nevoile clientului in conditii de iarna. Compania furnizeaza anvelope inovatoare, pentru autoturisme, camioane si masini grele, care ofera performanta indiferent de conditiile de drum in toate anotimpurile. Produsele Nokian sunt intr-o continua dezvoltare cu scopul de a oferi solutii durabile pentru siguranta si mediu, luand in considerare intregul ciclu de viata a anvelopei. Nokian este primul producator mondial de anvelope care a introdus o metoda de fabricatie folosind doar uleiuri purificate. In scopul de a imbunatati aderenta pe gheata si carosabil umed, uleiul de canola, o materie prima regenerabila, este utilizata in amestecul benzii de rulare.

Categorii:
Uncategorized
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *