feb. 7, 2019
1530 Views
1 0

Elemente simple de seo – Identificarea audientei si limbajul vizual

Postat de

Un site care sa genereze trafic si vanzari trebuie sa dispuna de o combinatie dintre programare, web design si optimizare seo (optimizare pentru motoarele de cautare).

O strategie de optimizare SEO eficienta urmareste sa isi imparta actiunea in mai multe directii: on-page, off-page, seo local, seo pentru imagini.

Totul depinde aici de obiectivele pe care le urmaresti: cresterea nr de conversii, cresterea traficului, branding pentru rezultate pe termen lung. Cu toate acestea, o strategie extraordinara va reusi sa le combine pe toate si sa obtina un set complet de avantaje.

Chiar daca procesul de optimizare implica multiple activitati, exista cateva reguli de baza pe care le poti aplica foarte rapid site-ului sau magazinului tau online. Parcurgand aceste etape vei realiza ca metodele sunt asemanatoare cu cele necesare in crearea, dezvoltarea si mentinerea oricarei afaceri, atat din online, cat si din offline.

 

  • Identificarea audientei:

Site-ul tau trebuie sa inglobeze anumite elemente pentru publicul tinta. Este adevarat faptul ca un site reprezinta imaginea afacerii tale, fie ca este vorba de un site de prezentare sau de un site de vanzari. Cu toate acestea, nicio afacere nu poate sa ofere o platforma online generalista, dat fiind faptul ca nici o afacere nu poate vorbi la modul general despre un subiect oarecare. Astfel, in lipsa acestor elemente generale, publicul nu poate fi decat specific. Sa spunem ca afacerea ta este reprezentata de un magazin agricol online. Aici poti oferi atat sfaturi despre agricultura pentru suprafete medii si mari, cat informatii despre produse, echipamente si tratamente profesionale Din acest mic profil al afacerii tale va rezulta faptul ca publicul tau tinta vizeaza fermierii care detin spatii agricole de marimi medii si mari. Astfel, continutul pe care il afisezi pe site, produsele, pozele, descrierea lor si sfaturile pe care le oferi vor folosi termeni specifici, poate chiar tehnici adaptate publicului tau tinta.

Publicul tau tinta va accesa site-ul pentru ca sunt in domeniu si este interesat de ceea ce ofereti, si inevitabil va intelege cu usurinta mesajul pecare incerci sa transmiti. “Cheia succesului “este sa iti faci site-ul adaptat pentru publicul tau tinta.

  • Imbunatateste elementele media (limbajul vizual). Atunci cand utilizatorii intra pe site-ul tau, vrei ca acestia sa petreaca timp sufficient astfel incat sa se transforme in clienti. Pentru a creste timpul mediul petrecut pe site recomandarea noastra este sa acordati atentie pentru elementele vizuale din site. Culorile placute si adaptate domeniului de activitate, aspectul ingrijit si ordonat al imaginilor, imaginile si in generale fisierele media de o calitate foarte buna vor lasa o impresie buna utilizatorilor aproape instant.

Optimizare-seo-de-succes

Identificarea audienteti si limbajul vizual conteaza foarte mult in campaniile si strategiile de optimizare seo si sunt elemente de seo care se pot aplica foarte usor.

Categorii:
IT&C
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *