apr. 22, 2020
934 Views
0 0

Este România pregătită pentru o relaxare a măsurilor anti-COVID-19?

Postat de

Ne aflăm în a doua lună a stării de urgență cauzată de către pandemia COVID-19. România se află printre țările care nu au fost atât de grav lovite de virusul originar din China. Ca atare, discuțiile despre relaxarea măsurilor luate de către autorități au început să apară din ce în ce mai des în spațiul public. Visul fiecărui român este acela de a reveni la normal, însă trebuie să ne ancorăm în realitate dacă suntem în căutarea unei soluții care să funcționeze cu adevărat.

În acest moment, România nu este pregătită pentru relaxarea măsurilor. Focarele de infecție stau mărturie acestui lucru. Ne aflăm în perioada în care românii au ieșit mai mult afară, datorită Sărbătorilor Pascale, o posibilă cauză de creștere a numărului de persoane infectate conform autorităților.

 

Alte țări din Europa Centrală au început să relaxeze măsurile, iar acest lucru este o bună oportunitate pentru România de a învăța și de a aplica cât mai bine pași pentru o revenire la normal.

 

Între timp, medicii au nevoie în continuare de ajutorul nostru. Fie că se fac donații către spitale, fie că sunt către medici direct, orice sumă, oricât de mică, va ajuta la efortul celor din linia întâi la combaterea virusului COVID-19. Unul dintre modurile prin care puteți ajuta este prin intermediul campaniei „Donează pentru linia întâi”, responsabilă de strângerea a aproximativ 7 milioane de lei.

Donațiile merg direct către Ministerul Sănătății și Departamentul pentru Situații de urgență.

Fiecare dintre noi poate contribui la stoparea răspândirii virusului COVID-19, indiferent de suma donată. Doar împreună putem reveni la stilul de viață de care ne-am bucurat până de curând!

 

 

Etichete:
· ·
Categorii:
Sanatate
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *