iun. 2, 2020
958 Views
0 0

Exprima ceea ce simti alegand buchete de trandafiri roz

Postat de

Exprima ceea ce simti alegand buchete de trandafiri roz

Trandafirii au proprietatea de a transmite cele mai intense si mai sincere sentimente. In functie de culoarea pe care o alegi, poti transmite mai multe emotii si mesaje cu ajutorul unui buchet de trandafiri. Daca vrei sa transmiti iubirea ta poti alege buchete de trandafiri rosii, insa daca vrei ca florile oferite sa fie mai speciale, opteaza pentru buchete de trandafiri roz.

Inca din cele mai vechi timpuri, oamenii au inceput sa foloseasca trandafirii pentru a transmite ceea ce simt fata de cineva. Victorienii erau cei care trimiteau flori pentru prima data pentru a-si exprima sentimentele. Trimiteau trandafiri rosii sau albi pentru a-si exprima iubirea, tra ndafiri galbeni in semn de acuzatie a infidelitatii si a geloziei si trandafiri roz pentru a exprima aprecierea fata de cineva, acestia din urma erau trimisi pe cartile de felicitari

De-a lungul timpului, fiecare floare a primit mai multe semnficatii si de aceea astazi pot fi oferite la mai multe ocazii. Trandafirul roz este cel pe care il poti oferii la mai multe ocazii. Acesta poate transmite o multime de mesaje, de aceea in functie de mesajul pe care vrei sa il transmiti, il poti oferi in mai multe imprejurari.

Ce semnifica un buchet trandafiri roz pal si la ce ocazii il poti oferii?

Probabil stii deja ca trandafirul roz este una din putinele flori care poate primi cate o semnficatie diferita in functie de nuanta de culoare pe care o are dar si in functie de cate flori sunt intr-un buchet. Iar atunci cand intr-un buchet mai sunt si alte tipuri de flori, semnificatia acestuia este cu totul diferita. Un buchet trandafiri roz pal este un simbol al admiratiei si a ingaduintei. Cand alegi un buchet de trandafiri format din trandafiri roz si rosii, pe care il oferi iubitei tale, ii transmiti ca esti fericit in relatia cu ea si ca o iubesti cu adevarat. Daca combini rozul trandafirilor cu albul altor flori iti exprimi aprecierea pentru o persoana inocenta si vesela, acest tip de buchet il poti alege pentru iubita la inceput de relatie semnficand o relatie tanara sau unei prietene foarte bune.

Un buchet care contine trandafiri roz si flori galbene, este ideal de oferit atunci cand vrei sa spui cuiva felicitari. Galbenul reprezinta fericire iar cu o nuanta de roz inchis poti transmite intotdeauna multumirile tale unei persoane dragi.

In functie de numarul de transafiri dintr-un buchet pe care il transmiti unei persoane iubite, acesta poate aveas mai multe semnificatii. De exemplu un buchet cu 99 de trandafiri este ideal de oferit atunci cand vrei sa transmiti iubitei sa fie alaturi de tine pentru tot restul vietii, un buchet cu 9 trandafiri roz are aceasi semnificatie. Atunci cand vrei sa ii transmiti ca o pretuiesti foarte mult, poti alege un buchet cu 11 trandafiri. Iubirea neconditionata este comunicata de un buchet de 50 de trandafiri. 77 de trandafiri ii poti oferii sufletului pereche. Un buchet de 7 trandafiri roz este un simbol la dragostei oarbe in care cel mai important om din lume este partenerul. Atunci cand vrei sa iti ceri iertare pentru o fapta, poti alege un bucget cu 15 trandafiri. Poti comanda florile de care ai nevoie pentru a-i spune ceea ce simti de la Floraria de vis.

Floraria de Vis, o florarie online Bucuresti de unde poti alege flori pentru orice ocazie

Fie ca vrei sa spui multumesc sau te iubesc, intr-un mod mai special, poti alege un buchet de flori care sa te ajute sa transmiti mai usor ceea ce simti. Daca ai nevoie de flori pentru o alta ocazie speciala, alege sa le comanzi de la Floraria de Vis, o florarie online Bucuresti care iti ofera o multime de buchete de flori cu care poti face ziua cuiva mai frumoasa. Florile sunt ideale pentru a transmite o multime de mesaje. Daca vrei sa transmiti cuiva ”La multi ani!” dar nu poti ajunge la aniversare pentru a-i oferii un cadou, comanda un buchet de flori special pe care sa il trimiti direct acasa la sarbatorit. Pentru ca livrarea sa fie facuta in ziua aniversarii, plaseaza comanda cu trei zile inainte. Acceseaza www.florariaonline.ro si comanda florile tale preferate.

Categorii:
Comunicate
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *