iun. 17, 2020
1484 Views
0 0

Firma de transport – agregate balastiera

Postat de

Transportul de balast, nisip, pamant vegetal si moloz sunt realizate de catre firmele specializate si acreditatea, care procura astfel de produse din cadrul balastierelor, intrucat furnizeaza produse sigure.

Molozul este o problema in special pentru persoanele care lucreaza in constructii, tocmai de aceea pentru eliminarea acestuia trebuie sa fie gasite solutii rapide si eficiente. Transportul molozului cu ajutorul unor firme specializate in acest domeniu este una din cele mai plauzibile variante, mai ales ca in felul acesta nu vom contribui la daunarea medilui inconjurator.

De asemenea, molozul este prezent nu doar in domeniul constuctiilor ci si in alte medii, cum ar fi mediul marin. Sa vedem in cele ce urmeaza care sunt efectele negative ale molozului marin si solutiile.

Balast de pietris si caramida

Balastul din caramida ar trebui sa fie de buna calitate pentru rezistenta fundatiilor. Asigurati-va ca, caramizile utilizate pentru zdrobire sunt clasa A. Balastul din caramida ar trebui sa fie curat, orice fel de murdarie, frunze, paie sau materiale din sol indica faptul ca balastul este vechi sau a fost colectat de pe alt loc. Dimensiunea balastului din caramida nu trebuie sa depaseasca 50mm, astfel incat materialul sa poata lega cand este asezat si compactat. Pietrisul este un material natural format din eroziunea rocilor. Sunt potrivite pentru toate tipurile de traverse si sunt de obicei rotunde si netede si pot fi obtinute din albiuri, gropi de pietris etc.

Transport nisip

Nisipul poate fi folosit si ca material de balast. Este adecvat sub traverse din fonta si poate fi vazut pe sinele de cale ferata din desert, unde se acumuleaza mult nisip pe sina. Nisipul grosier este cel mai potrivit pentru balast decat nisipul fin.

Firmele de transport se cupa de acest lucru intrucat sunt agregate si ofera produse direct din cadrul balastierelor.

Categorii:
Casa si Gradina
kontento.ro
    https://www.cril.ro/

    CRIL DEV SRL creeaza, dezvolta si promoveaza site-uri web pentru companii. Informatii la office [at] cril.ro

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *