mart. 24, 2021
995 Views
0 0

Iata doua selectii populare de pariuri tenis pe favorit! Tie care ti se potriveste?

Postat de

Tenisul ocupa un loc foarte bun printre preferintele pariorilor atat in tara noastra, cat si in lume. Acest aspect, evident, se oglindeste si in ofertele de pariuri tenis pe care le pun la dispozitie marile platforme online. In prezent, exista o diversitate uriasa de optiuni de pariuri tenis, fie acestea in sistemul clasic sau cel live.

Poti miza pe numeroase detalii ale oricarui meci, de la castigatorul turneului pana la numarul de greseli duble sau metoda castigarii urmatorului punct (prin intermediul ofertelor de pariuri tenis live). Aceasta diversitate si flexibilitate este foarte apreciata de pariori, mai ales din moment ce partidele de tenis se desfasoara pe tot parcursul anului. Sunt multe aspecte care fac din tenis un sport ideal pentru pariori, iar unul dintre acestea este reprezentat de sansele mari de castig pe care le are favoritul fiecarei partide.

Din punctul de vedere al pariurilor sportive, sunt multe diferente intre tenis si fotbal. Pe langa pauzele competitionale foarte scurte, partidele de tenis sunt influentate de mai putine variabile sportive sau extra-sportive.

Nu exista avantajul “publicului de acasa”, arbitrajul este sustinut de tehnologia video (recent introdusa si in unele competitii de fotbal), vremea este intotdeauna favorabila, iar totul depinde de forma unui singur jucator, nu de relatiile de joc ale unei echipe intregi.

Astfel, multi pariori cu experienta prefera sa foloseasca strategii simple de pariuri tenis, profitand de cunostinele pe care le au pentru a sustine favoritul meciului. Iata cateva optiuni de pariere pe favorit care se regasesc pe un numar foarte mare de bilete din cadrul platformei Get’sBet!

Castigatorul meciului

Acest pariu simplu este o alegere potrivita atat pentru incepatori, cat si pentru expertii in tenis: trebuie doar sa alegi castigatorul partidei. Tenisul confirma foarte des statisticile, asadar jucatorul considerat “mai valoros” are sanse foarte mari de a-si adjudeca meciul.

Din acest motiv, foarte multi pariori mizeaza pe favorit in confruntarile usor dezechilibrate. In functie de diferenta de valoare dintre cei doi sportivi, cotele regasite in cadrul ofertei de pariuri tenis vor fi mai mari sau mai mici. In majoritatea cazurilor, favoritul porneste cu o cota sub 2, iar sportivul care are a doua sansa va fi cotat mai bine de 2.

Aceasta selectie este disponibila si pe durata meciului, in cadrul ofertei de pariuri tenis live. Cu toate acestea, cotele se vor modifica pe masura ce meciul se apropie de un rezultat final. Daca vrei sa pariezi pe favorit, cel mai bun moment este atunci cand acesta are un inceput de joc mai slab, intrucat cota de care te vei bucura va fi mai mare.

Castigatorul turneului

Aceasta optiune este una simpla si la indemana pentru toate tipurile de pariori. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi jucatorul care crezi ca va ridica trofeul. De regula, jucatorul favorit la castigarea turneului va avea o cota de 3-4. De partea opusa, tenismenii considerati “cei mai slabi” din cadrul competitiei vor avea cote ce pot depasi chiar si 1.000.

Inainte sa calculezi castigul posibil in cazul unui pariu de 100 de lei, trebuie sa stii ca sansele producerii unei asemenea “surprize” sunt extrem de mici. Cu toate acestea, nimic nu este imposibil in sport, acesta fiind unul dintre motivele pentru care fiecare turneu de Grand Slam este urmarit cu sufletul la gura de milioane de persoane din intreaga lume.

Articol realizat de iAgency.ro – agentie optimizare SEO

Etichete:
Categorii:
Sport
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *