nov. 25, 2019
1095 Views
0 0

Idei de depozitare pentru bucătăria ta

Postat de

Indiferent cât de mare este bucătăria, întotdeauna spațiul de depozitare pare insuficient. O bucătărie poate părea suficient de mare până în momentul în care ai un nou membru în casă, un bebeluș care poate avea cu totul și cu totul alte nevoi decât tine.

 

MOBILĂ BUCĂTĂRII – emag.ro, aici ai libertate in fiecare zi de a gasi ceva nou!

Astfel, întotdeauna schimbările din viața ta te obligă să faci schimbări și în casa ta. Producătorul de mobilă Jysk recomandă vitrina ca o soluție foarte bună pentru a depozita întregul tău arsenal de ustensile de bucătărie.

O vitrină are mai multe avantaje. Reprezintă o soluție de depozitare pe verticală, datorită căreia economisești spațiul de pe podea, prețios mai ales în cazul bucătăriilor și dining-urilor mici. Apoi, este o metodă foarte bună de a expune obiecte cu rol decorativ, fără să fie nevoie să le ștergi de praf o dată pe săptămână sau chiar mai des.

 

MOBILĂ BUCĂTĂRII

 

În dining și în bucătărie, ustensilele folosite pentru gătit sunt cele mai potrivite obiecte decorative. Gândește-te la felul în care sunt decorate restaurantele tradiționale românești, italienești sau franțuzești. O să găsești cratițe de metal, farfurii de lut sau linguri din lemn care au rolul de a întregi ambianța locului. Același lucru îl poți face și tu cu seturile de farfurii, căni, pahare și tacâmuri pe care le ai. În loc să le ții închise într-un sertar sau dulăpior, le poți expune într-o vitrină în stil clasic, elegant, nordic sau comtemporan, în funcție de stilul general al bucătăriei.

 

MOBILĂ BUCĂTĂRII de la eMAG

 

Ceea ce expui în vitrină transmite ceva despre personalitatea ta, despre stilul pe care îl preferi, mâncărurile sau băuturile care îți plac. Dacă ești mare băutor de cafea și îți dai seama imediat că o cafea a fost prăjită fix cât trebuie pentru a avea gustul perfect, sigur ți-ar plăcea să expui setul de cești și farfuriuțe pentru cafea. Iar dacă obișnuiești să bei tot felul de combinații de arome de ceai, sigur ai un ceainic și un set de cești care l-ar face invidios și pe Pălărierul din Alice în Țara Minunilor.

Dacă te-ai hotărât să îți mărești spațiul de depozitare din dining sau bucătărie cu o vitrină, pasul următor este decizia asupra stilului. Poți alege o vitrină în stil minimalist nordic, cu aspect ușor retro.

De asemenea, poți alege exact opusul, mai precis o vitrină realizată din lemn masiv de salcâm de culoare închisă, cu aspect vintage și nefinisat, care se integrează foarte bine în bucătăriile clasice sau în stil industrial vintage.

Categorii:
Casa si Gradina
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *