mart. 20, 2020
1283 Views
0 0

Împrumuturi fără acte, accesate de acasă

Postat de

Analiza creditelor fără documente fizice, cu posibilitatea accesării de acasă, fără deplasare

În circumstanțele actuale, vom simți din ce în ce mai mult nevoia să identificăm soluții la varii probleme care să nu necesite deplasarea, părăsirea locuinței.

Adaptându-ne vremurilor actuale, căutăm să găsim surse de finațare fără deplasare, accesabile de acasă.

Cu siguranță multe instituții financiare își vor ajusta produsele la această situație, oferind posibilitatea unor accesări facile fără să fie nevoie de drumuri.

Tendința era oricum în rândul societăților financiare de a facilita accesul oamenilor la creditare, prin reducerea numărului de acte solicitate, prin imblânzirea condițiilor de eligibilitate.

La ora actuală, obținerea unui credit fără acte este posibilă la multe dintre societățile nebancare și la o parte din bănci.

Băncile au evoluat în ultima perioadă din punct de vedere al creșterii accesabilității pentru creditele pe care le oferă, renuțând la o serie de acte. Renunțarea la adeverința de venit a reprezentat pentru bănci o răscruce care a dat cumva startul simplificărilor inițiate de bănci ulterior.

Va urma o perioadă cu un și mai mare apetit pentru accesările de la distanță a unor produse și servicii, iar piața se va adapta din mers.

Dacă ar fi să analizăm cum putem accesa un credite rapide de nevoi fără acte azi în România, ar trebui să urmărim un spectru mai larg de instituții financiare, pentru că, în definitiv, important este să obții un produs avantajos, contând mai puțin numele ori tipul societății.

De asemenea, nu sunt de neglijat nici cardurile de credit. Cardurile sunt instrumente de plată ușor de accesat, ce pot fi folosite pentru cumpărături online ori din magazin, ori pentru alte cheltuieli necesare.

Caracteristici împrumuturi rapide fără acte

Aceste produse financiare reprezintă niște soluții rapide de obținere a unei sume de bani, cu birocrație redusă, în condiții de eligibilitate scazută.

Pentru astfel de produse se practică accesările online ori prin telefon. Unele societăți mai adaptate la timpurile actuale permit chiar accesarea prin SMS.

Societăți ce acorda credite rapide fără acte

Firmele creditoare ce oferă astfel de produse sunt IFN-urile și o parte dintre băncile ale căror produse sunt acordate 100% online.

Pe site-ul BNR puteți găsi registrele cu băncile și cu IFN-urile autorizate să funcționeze, pentru a fi siguri că accesați la firme ce activează în mod legal pe piața româneasca.

Bănci furnizoare de credite de nevoi personale online: BCR, Libra Bank, Raiffeisen, Banca transilvania, ING Bank.

IFN-uri ce oferă astfel de credite: Viva Credit, IFN Extra Finance, Ecofinance, Ferratum, CreditFix etc.

Cum se aprobă un astfel de împrumut?

Accesarea unui credit rapid fără acte se face ușor, în mod convenabil clienților și cât se poate de discret.

Documentele cerute sunt scanate ori fotografiate și încărcate apoi în aplicația online pusă la dispozitie de creditor ori trimise ulterior la o adresă de email.

Timpul de aprobare este în general scurt, nedepășind câteva ore. Când se verifică veniturile prin intermediul ANAF, contează mult timpul în care se primește situația veniturilor.

Administrarea creditelor fără acte

Aceste produse se acordă pe termen mai scurt ori mai lung. În cazul în care rambursarea se realizează într-o singură tranșă, nu se mai pune problema de gestionare a creditului.

În cazul creditelor acordate pe termen scurt, clienții trebuie sa fie atenți la consecințele în caz de nerambursare la timp.

Pentru creditele cu rambursare în mai multe rate, plățile lunare se pot face în mai multe moduri. Cea mai simplă cale de utilizat este cea cu transfer din contul bancar, când clientul are un serviciu de internet banking. Însă, există la mai toate institutțiile finaciare posibilitatea de a achita la ghișeu, ori la POS-uri.

Accesarea unui credit rapid fără acte

Aceste împrumuturi rapide sunt opțiuni foarte simple pentru clienți de a face rost de suma dorită de bani, îndeosebi în situații de reală urgență.

Accesarea lor se face îndeobște online, completând un formular pus la dispozitie de creditor.

De regulă, formularul online conține rubricile dedicate datelor personale, bonității și a informațiilor legate de creditul dorit.

Cu număr minim de acte și condiții de eligibilitate ușor de îndeplinit, poti accesa un credit în câteva minute.

Odată ce ai completat cererea de credit cu informațiile necesare, aștepți să ți se comunice dacă s-a aprobat creditul sau nu. Comunicarea aprobării se face telefonic, prin email ori prin SMS.

Cine are acces la astfel de credite?

Împrumuturile facile pe care vi le prezentăm astăzi sunt acordate în condiții laxe de instituțiile de finațare.

Actele solicitate se rezumă în multe cazuri la dovezi de identitate și la dovezi de venit.

Alte condiții necesare a fi îndeplinite pentru a fi declarat eligibil:

 • vârsta se consideră în medie între vârsta majoratului și cea de pensionare, însă unele IFN-uri urcă limita maximă admisă chiar și la 75 de ani;
 • cetățienia română, unele institutții acceptă și cu rezidență română;
 • venit minim impus;
 • venituri suficiente pentru a te încadra sub gradul de îndatorare minim admis.

Avantajele unui astfel de produs financiar

Un credit rapid fără acte oferă una dintre cele mai facile căi de obținere a unei sume de bani. Din acest punct de vedere, clienții văd în aceste produs multe avantaje.

Iată câteva dintre ele:

 • se acceseaza rapid, în câteva minute;
 • se aprobă rapid, în maxim o zi (unele societăți însă stabilesc recorduri după recorduri în privința timpilor de aprobare – s-a ajuns la oferte de cca. 2 ore în privința virării banilor din momentul accesării);
 • actele se trimit online scanate ori fotografiate;
 • nu necesită deplasare;
 • condițiile de eligibilitate sunt precare.

Dezavantajele acestor credite rapide fără acte:

 • sumele la care ai acces sunt mai mici decat la alte produse (lucru constatat îndeosebi la IFN-uri);
 • penalizările în caz de neplată sunt mari (de asemenea o caracteristică a creditelor de la IFN).

Propuneri și atenționări

Pentru că de la început ne-am propus să vă aducem în atenție căi lesnicioase de a accesa un credit fără deplasare, ne-am gândit să vă arătăm și modalitățile de a nu cădea pradă exceselor.

Nu uitați să fiți responsabili în privința creditării, să vă informați temeinic.

Iată câteva sfaturi utile în acest sens:

 • împrumută cât ai nevoie și cât poți rambursa;
 • caută să obții un împrumut cu rate lunare mici, contractând o suma mai mică de bani, ori alegând un interval mai lung de creditare;
 • citește tot contractul de credit înainte de a-l semna;
 • fii atent la consecințele în caz de întarzieri la plata.

Rețineți că, nu orice situație financiară dificilă se rezolvă printr-un credit. Uneori un credit poate însemna o supraîndatorare care să vă îngreuneze și mai tare situația dificilă în care vă aflați.

Categorii:
Finante-Banci
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *