mart. 15, 2020
1351 Views
0 0

Încălțăminte cu adevărat uimitoare

Postat de

Iată câteva sfaturi și trucuri pentru a-ți potrivi pantofii cu ținuta ta, în timp ce arătați încă foarte, foarte modern.

Alege pantofi care sunt cu o nuanță mai închisă decât ținuta ta.

Pentru a evita jena provenită adesea din amestecarea a două culori similare, dar ușor diferite, optează pentru o pereche de pantofi cu o nuanta mai închisa decât ținuta ta – o rochie roșie ca focul cu o pereche de tocuri roșii cherry, de exemplu.  Diferența de culoare va fi aproape evidentă pentru cei mai mulți, dar va împiedica să fiţi în discordanţă.

Încercați să modelați o ținută cu ușoare variații pe o singură culoare.

Te-ai îngrijorat că vei părea prea comuna?  Alegeți o singură culoare ca punct de plecare.  Apoi, găsește piese în nuanțe care sunt doar ușor diferite una de cealaltă pentru un aspect total modern – așa cum a făcut Middleton cu tocuri într-un albastru mai deschis decât cel al rochiei sale.

Asigurați-vă că pantofii dvs. nu sunt de aceeași culoare și material ca ţinuta voastră.

Pentru a evita comentariul „mi-am tăiat draperiile pentru a face o rochie și pantofi”, aveți grijă să nu se potrivească și materialului ținutei tale cu pantofii.  În schimb, alegeți încălțăminte în aceeași culoare cu cea pe care o purtați, dar dintr-un material diferit – să zicem, catifea sau metal, pentru a adăuga textură ținutei tale.  Markle știe.

Nu vă fie teamă să purtati acelasi imprimeu.

Nu toată lumea are o rochie și o pereche de pantofi  în același imprimeu în propriul dulap, dar din când în când doriți să fiţi o apariţie deosebită, și nu există o modalitate mai bună de a face asta decât prin împerecherea accesoriilor și a unei ținute în același stil.  Furați un truc de styling de la Tess Holliday și amestecați și potriviți printuri.  Folosiți-o ca modalitate de a obține mai multă potrivire din toate imprimeurile de animale pe care le-ați stocat în ultimele sezoane.

Aplicați acest truc de stil pe ținute casual.

Eliminaţi regula conform căreia trebuie să vă asortați pantofii cu ținuta dvs. doar pentru ocazii mai formale.  Există ceva atât de proaspăt în ceea ce privește realizarea acestui lucru cu o ținută mai casual, precum o salopetă crem și cizme dama chunky, așa cum s-a vazut  la Săptămâna modei din Seul.

 

Categorii:
Uncategorized
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *