iun. 4, 2021
366 Views
0 0

Inchiriere tablete apple – iPad

Postat de

Tabletele de afaceri personalizate sunt create special pentru nevoile specifice ale unui client de afaceri din perspectiva hardware si software si sunt livrate intr-o tranzactie business-to-business. De exemplu, in hardware, o companie de transport poate constata ca modulul GPS de calitate pentru consumatori dintr-o tableta off-raft ofera o precizie insuficienta, astfel incat o tableta poate fi personalizata si incorporata cu o antena de calitate profesionala pentru a oferi un semnal GPS mai bun. Astfel de tablete pot fi de asemenea ruginitepentru utilizarea campului. Pentru un exemplu de software, aceeasi companie de transport ar putea elimina anumite functii software din sistemul Android, cum ar fi browserul de internet, pentru a reduce costurile din consumul inutil de date din reteaua celulara a unui angajat si sa adauge software personalizat de gestionare a pachetelor. Alte aplicatii pot solicita un ecran tactil rezistiv si alte hardware si software special.

Utilizarea tabletelor

O tableta este un computer cu ecran tactil, conceput pentru utilizare in restaurante casual. Astfel de dispozitive permit utilizatorilor sa comande mancare si bauturi, sa joace jocuri si sa plateasca factura. Din 2013, lanturile de restaurante, inclusiv Chili’s, Olive Garden si Red Robin le-au adoptat. Incepand cu 2014, cele mai populare doua marci au fost Ziosk si Presto. Dispozitivele au fost criticate de serverele care sustin ca unele restaurante isi determina orele pe baza feedback-ului clientilor in zone care nu au legatura cu serviciul.

Daca sunteti in cautarea celei mai bune tablete pe care le puteti cumpara in 2020, ati ajuns la locul potrivit.  Alegerea celei mai bune tablete este o munca complicata, deoarece o ardezie buna actioneaza ca un inlocuitor puternic pentru laptop, pentru divertisment si comunicare, ramanand usor de transportat.

Ne-am uitat la toti factorii care credem ca va vor interesa cum ar fi cat de mare este afisarea sa, cat dureaza in termeni de viata a bateriei, cat de rapid este de utilizat si daca accepta o tastatura fiabila. Desigur, si pretul este un factor important.

Inchiriaza acum tablete ipad de la NAN Events

Categorii:
Tehnologie
kontento.ro
    https://www.cril.ro/

    CRIL DEV SRL creeaza, dezvolta si promoveaza site-uri web pentru companii. Informatii la office [at] cril.ro

    Leave a Comment

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *