iun. 17, 2019
1267 Views
0 0

Informatii utile despre discuri taiere beton

Postat de

Pentru ca lucrarile de taiere beton sa fie eficiente si realizate in timp util, este important sa alegi discuri taiere beton potrivite pentru modul de lucru, echipamentele utilizate si materialul pe care se lucreaza.

Desigur, una dintre cele mai importante decizii pe care le puteti lua cu privire la niste discuri taiere beton este legata de pret. In acest caz puteti plati preturi diferite in functie de aspecte precum:

  • pretul discului
  • pretul per taiere

Identificarea corecta a materialului pe care se va realiza taierea este esentiala in procesul de alegere. Aici trebuie sa tineti cont de diametrul materialului, geometria si densitatea acestuia.

Aspecte importante pentru discuri taiere beton

Calitatea echipamentului pe care se vor aplica discurile influenteaza viteza de taiere. Astfel, performanta proiectului sta in precizia echipamentului si acuratetea cu care reuseste sa taie. Utilizarea echipamentului necorespunzator, impreuna cu discurile gresite poate duce la incalzirea excesiva a aparatului, lucru care va incetini procesul de lucru. De asemenea, discurile de proasta calitate se vor toci repede si vor crea totodata vibratii, care uzeaza atat echipamentul cat si discul.

Utilizati discuri taiere beton in sistem de taiere plana (taiere in trepte), rapida, pentru a prelungi durata de viata a acestuia. Taierea adanca, cu o singura trecere suprasolicita discul si il poate distruge.

Taiere umeda si taiere uscata

Achizitionand discuri taiere beton pentru taierea uscata, aveti beneficiul de a le putea utiliza si pentru taierea umeda. Cu toate acestea, un disc pentru taiere umeda care nu utilizeaza cantitatea potrivita de lichid de racire, sau este utilizat pentru taierea uscata nu va putea fi utilizat. Asta pentru ca acesta se va incinge si se va deteriora rapid sau se va rupe. Acest lucru pune in pericol utilizatorul, care poate fi serios ranit.

Taierea uscata folosesc aer pentru racirea discului, motiv pentru care taierea trebuie sa se realizeze in sesiuni de cateva minute sau cateva secunde, in functie de duritatea materialului. De asemenea, taierea trebuie efectuata prin adancimi scazute, pentru a permite circulatia aerului necesar racirii.

Pentru sfaturi profesionale in domeniul constructiilor si in special pentru proiectele de taiere cu fir diamantat, puteti apela cu incredere la compania Avis Bucuresti.

Categorii:
Casa si Gradina
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *