dec. 3, 2018
1313 Views
0 0

Jocurile Friv – sau cum isi omoara timpul un adult in toata firea

Postat de

De regula, atunci cand vorbim despre jocurile online, multi dintre voi va ganditi ca acestea sunt destinate, in mare parte, copiilor. Ei bine, nu va contrazic, aici chiar aveti dreptate – jocurile online sunt extrem de populare in randul celor mici, dar (exista si un ‘’dar’’) ce se intampla atunci cand un adult se plictiseste, nu are ce face si vrea sa isi omoare timpul cu ceva anume? Probabil deja ati ghicit raspunsul la aceasta intrebare – da, joaca jocuri online, chiar daca ele sunt special destinate copiilor! Puteti sa radeti de mine, dar este si cazul meu si va voi povesti si cum am ajuns sa joc asa ceva!

Eram pur si simplu la serviciu, intr-o zi de vineri si imi doream sa treaca timpul mult mai repede (parca trecea insuportabil de greu si nu stiu de ce). Asa ca am dat o cautare pe net si am descoperit magia jocurilor Friv – de ce o numesc magie? Pentru ca jocurile m-au captivat, chiar de la prima vedere. Da, este o intamplare relativ amuzanta, dar eu una m-am distrat copios cu aceste jocuri si astfel am reusit sa trec cu brio peste ziua de vineri, care parea ca nu se mai termina.

Daca vreti sa va treaca timpul mai repede, atunci incercati jocurile Friv. Sigur ca sunt extrem de banale (sunt jocuri pentru copii, de altfel), dar tocmai acest lucru le face atat de amuzante in ochii adultilor responsabili, nu? Daca nu ma credeti pe cuvant, nu aveti decat sa incercati pe pielea voastra aceasta experienta si mai vorbim dupa. Probabil va ganditi ca, daca afla cineva, persoana respectiva o sa rada de voi. Si ce daca! Eu consider ca toti meritam sa mai fim copii, din cand in cand, si meritam sa ne distram ca acestia (macar ocazional, cand ne permite si noua timpul).

In cazul meu, jocurile online de acest gen au functionat. Poate ca o sa functioneze si la tine (sau daca nu la tine, macar la copilul tau, ce zici). Acum joc jocuri online fara sa ma feresc (da, inainte si mie mi-a fost putin rusine sa recunosc acest lucru) si chiar ma amuz copios cu colegii mei, pe aceasta tema. De altfel, pe unii din ei chiar i-am corupt sa intre in ‘’clan’’ si acum ne distram impreuna. Deci, tu ce mai astepti? Sa treaca timpul numarand minutele pe ceas, sau sa te distrezi la cateva jocuri Friv pentru copii?

Categorii:
Uncategorized
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *