mai 6, 2020
1099 Views
0 0

La ce sa fii atent cand alegi o pompa apă murdara, menajera

Postat de

Atunci când muți dintr-un loc în altul apă care conține resturi, noroi și nisip, este esențial să alegi o pompă apă murdară potrivită. Îți vom explica cum să faci acest lucru corect.

O pompă de apă este perfectă dacă trebuie să pompezi doar apă. Dar atunci când apa este amestecată cu resturi, nămol, nisip și alte lucruri solide, riști să blochezi și să deteriorezi pompa de apă dincolo de nivelul în care mai poate fi reparată.

Îți facem cunoștință cu pompa apă murdară. O pompă apă murdară este proiectată pentru a muta apa care conține solide. Așadar, atunci când trebuie să muți apă laolaltă cu nisip, nămol și resturi, o pompă apă murdară este soluția.

Iată ce trebuie să cauți la o pompă apă murdară.

Trebuie să pompezi: apă limpede, ușor noroioasă sau nisipoasă

Alege: Pompă apă murdară gunoi semi-profesională

Pompa apă murdară gunoi semi-profesională poate muta resturi mici și obiecte nu mai mari de aproximativ 1,5 centimetri. Gândește-te la apa nisipoasă și ușor noroioasă, mai degrabă decât la apa cu frunze și pietricele. Carcasa pompei nu poate face față obiectelor mai mari, de aceea îți recomandăm să folosești o strecurătoare sau o sită pentru a evita înfundarea furtunului.

Trebuie să pompezi: Apă cu frunze, pietricele și crenguțe

Alege: Pompă apă murdară gunoi profesională

Pompa apă murdară gunoi profesională este proiectată cu tuburi ale rotorului și carcasa pompei mai mari pentru a muta frunzele, pietricele și crenguțele cu ușurință. Fără a realiza măcinare, pompa apă murdară transferă pur și simplu apa (și resturile) dintr-un loc în altul. Cu toate acestea, este recomandat să folosești un furtun și o strecurătoare/sită, astfel încât să poți deschide și scoate cu ușurință articole mai mari din pompă. Molozul trebuie să aibă mai puțin de 30 mm diametru.

Trebuie să pompezi: Nămoluri și lichide foarte abrazive

Alege: Pompă apă murdară gunoi cu diafragmă

Dacă muți nămolul sau drenezi un iaz, pompele cu diafragmă își vor face bine treaba în acest caz. Spre deosebire de pompele tradiționale de apă murdară care folosesc forța centrifugă, o pompă apă murdară cu diafragmă creează un efect de vid care aspiră și evacuează apa. Datorită acestui lucru, se poate descurca bine cu apă, noroi, frunze, crenguțe și multe altele.

Alte opțiuni pompa apa murdara

Da. De asemenea, poți lua în considerare o pompa submersibila pentru deplasarea apei murdare. O pompă submersibilă este o pompă care poate fi complet scufundată în apă. Avantajul major pe care îl are o pompă submersibilă este că nu trebuie amorsată niciodată, deoarece este deja scufundată în fluid. Aceste pompe sunt utilizate în mod obișnuit pentru aplicațiile industriale de pompare de gunoi / pentru construcții, deoarece permit trecerea deșeurilor (până la 25 mm).

În cele din urmă, sarcina pe care trebuie să o îndeplinești tu va determina tipul de pompă apă murdară de care ai nevoie. Cu toate acestea, alege întotdeauna o pompă apă murdară cu un design de calitate, fiabilitate dovedită și garanție a producătorului. Nu opta pentru o pompă ieftină, de calitate scăzută, fără asistența producătorului.

Categorii:
Casa si Gradina
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *