oct. 29, 2020
1189 Views
0 0

Laptopuri second hand sau resigilate?

Postat de

De obicei lumea este sceptica în ceea ce privește achiziționarea unui laptop second-hand. Ce se întâmplă dacă nu mai funcționează după ceva timp? Include toate funcționalitățile de care aveți nevoie, la un preț atât de mic?

Multe alte astfel de întrebări vă pot trece prin minte atunci când vă gândiți să investiți într-un laptop second-hand. Ei bine, în acest articol vom analiza câteva dintre avantajele majore ale achiziționării unui laptop la mâna a doua.

Cost scăzut

Costul redus este avantajul cheie al cumpărării unui laptop second-hand. Achiziționarea unui laptop folosit este, prin urmare, o alternativă excelentă la cumpărarea unuia nou, fie pentru scopuri educaționale, personale sau de afaceri.

Puteți găsi o gamă largă de laptopuri uzate de la Apple, Dell și alte mărci cunoscute de laptopuri la un preț mult mai mic. Puteți obține aceleași funcționalități pe care le obțineți într-un laptop nou, plătind, în același timp, mult mai puțin.

Fără funcționalități inutile

Ori de câte ori este introdus un model nou de laptop, este de obicei un pic mai scump decât versiunea sa mai veche. Acest lucru se datorează suplimentelor sau caracteristicilor actualizate.

Majoritatea le consideră destul de inutile și totuși ajung să plătească pentru un truc vechi de marketing. Pe de altă parte, dacă cumpărați un laptop second-hand (poate fi o versiune mai veche sau chiar și una mai nouă) de la un vânzător bun, cu siguranță nu veți plăti pentru ceva de care nu aveți nevoie.

Fără probleme de compatibilitate

Una dintre temerile majore ale oamenilor atunci când achiziționează un laptop second-hand este că se tem că totul de pe laptopul uzat este depășit și se vor confrunta cu probleme de compatibilitate.

Nu este un motiv de îngrijorare – chiar și cea mai recentă versiune a laptopurilor poate avea mai multe caracteristici hardware actualizate, care pot să nu fie esențiale și compatibile cu software-ul mai vechi!

Categorii:
Tehnologie
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *