sept. 28, 2020
1024 Views
0 0

Lenovo ThinkPad – un laptop unic

Postat de

Fiecare nou model ThinkPad încorporează noi progrese tehnologice, dar, în același timp, nu pierd niciodată din vedere ceea ce le face speciale.

Dezvoltarea produsului pentru sofisticarea notebook-urilor Lenovo ThinkPad necesită o colaborare strânsă între echipele de inginerie și proiectare. Trebuie luate în considerare necesitățile tehnologice, precum și experții în interacțiunea cu utilizatorii, designul industrial și feedback-ul utilizatorilor pentru a le încorpora în fiecare nouă generație de notebook-uri ThinkPad.

„Vorbim cu mii de clienți în fiecare an. O facem în toate tipurile de formate și situații pentru a afla informații neprețuite care ajută echipele de experiență ale clienților și utilizatorilor să o ducă la inginerie.

De-a lungul fiecărui ciclu de produs, există un proces constant de identificare a punctelor de durere și a soluțiilor utilizatorilor.

Echipa de ingineri Lenovo se mândrește cu faptul că poate personaliza sistemul la care lucrează, proiectând modul în care caracteristicile pe care le adaugă vor crea valoare pentru utilizatorii finali”, spunea Jerry Paradise, vicepreședinte, portofoliul de produse comerciale al Lenovo Intelligent Devices Group.

 

Anul trecut Lenovo a adăugat un nou material procesului de fabricație de laptopuri Lenovo ThinkPad: aluminiu.

„Clienții noștri ne-au cerut clar să facem un ThinkPad metalic”, a mai spus Paradise. „De mult timp, ThinkPad-urile au fost într-o culoare neagră atemporală, dar ascultând clienții, au existat sugestii de care aveam nevoie pentru a aduce noi design-uri acestei noi generații de utilizatori.”


„Am petrecut ani de zile studiind diferite culori, materiale și finisaje și am bănuit că primele notebook-uri din aluminiu nu ar fi trecut testele noastre riguroase de durabilitate ThinkPad. Deși aluminiul este un material rezistent și durabil, nu se pretează neapărat la construirea unui notebook subțire și ușor care să îndeplinească criteriile noastre de calitate. În cazul liniei ThinkPad, aceasta s-a axat pe utilizarea lucrurilor potrivite la locul potrivit. În unele zone ale sistemului, cum ar fi colțurile, doriți durabilitate în comparație cu alte zone în care aveți nevoie de semnale wireless pentru a pătrunde „, adaugă Paradise.


„Deși nu suntem primii care comercializează un notebook din aluminiu, nu am putea pierde din vedere elementele care fac dintr-un ThinkPad un ThinkPad.”


De-a lungul istoriei sale de peste 25 de ani, laptopurile ThinkPad au fost cunoscute pentru durabilitatea lor. Inginerii Lenovo au avut întotdeauna în minte îmbunătățirea continuă a fiabilității. Foarte devreme, standardul MIL-STD 810 a fost adoptat ca reper de calitate, ceea ce a asigurat calitatea fiecărui laptop Lenovo ThinkPad. Acesta este motivul pentru care aceste laptopuri sunt printre cele mai fiabile și durabile de pe piață: trec prin mai mult de 22 de proceduri de control!

Categorii:
IT&C
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *