mai 21, 2020
993 Views
0 0

Lentile Softlens, ajuta persoanele cu astigmatism

Postat de

Soflens vine cu un model de lentile sferice revoluționar, care înlătură, cu succes, problemele care însoțesc suprasolicitarea oculară, precum oboseala, urcaciunea și durerile de ochi. Pentru o purtare îndelungată și o rezistență crescută, vă recomandăm lentilele Soflens 59. Acestea vor oferi un confort sporit dorit de multe persoane dar, gratie designului impresionant, sunt de preferta cand vrei să te bucuri de o vedere impecabilă. Lentilele Softlens sunt atat pentru persoanele care sufera de miopie, cat si pentru astigmatism.

 

In general, cand vorbim de lentile de contact Softlens, acestea sunt usor de intretinut. Cele care nu sunt de unica folosinta se depoziteaza in solutia destinata special lentilelor de contact, in momentul in care nu sunt purtate. Atentie mare niciodata nu spalati cu apa de la robinet si nici nu depozitati lentilele direct in apa, folositi doar solutii conforme.

Chiar si in aceasta perioada in care stati acasa, puteți comanda online tipul de lentile Soflens agreat împreună cu medicul dvs oftalmolog – alegeti una din dioptriile din intervalul -9.00 pana la +6.00.

Învingeti mai ușor astigmatismul cu ajutorul lentilelor Soflens Torice

 

Cand vorbim despre lentilele Softlens, stim ca sunt create special pentru a nu irita ochii, fiind confectionate folosindu-se ultimele tehnologii in domeniu.  Intr-adevar exista mitul ca persoanele care au astigmatism nu pot purta lentile de contact, INSA documentati-va bine: exista lentile care ajuta persoanele ce sufera de astigmatism. Softlens este acea marca de lentile contra astigmatismului care este la mare cautare.

Nu uitati ca puteti achizitiona online orice produs oftalmologic, cu livrare la domiciliu.

Multa sanatate!

Categorii:
Sanatate
kontento.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *